به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، جواد آقازاده رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: با توجه به افزایش تعداد بیماران بدحال مبتلا به کویید ۱۹ در ارومیه، علاوه بر بیمارستان طالقانی، بخشی از بیمارستان امام خمینی (ره) نیز به بیماران مبتلا به کویید ۱۹ اختصاص یافت و در صورت نیاز بخش های دیگر بیمارستان های ارومیه نیز به بیماران مبتلا به کویید ۱۹ اختصاص داده خواهد شد.
وی گفت: آخرین آمارها حاکیست ارومیه، خوی، مهاباد، بوکان و میاندوآب بیشترین بیماران بستری را در استان دارند.
وی خاطرنشان کرد: تجهیزات درمانی استان در شرایط فعلی پاسخگو است و در روزهای گذشته با بازدید جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت از برخی شهر های استان، ۴ دستگاه سی تی اسکن به منظور تجهیز بیمارستانها تدارک دیده شد که به زودی به بیمارستان های استان افزوده می شوند.
آقازاده افزود: در آذربایجانغربی گروه های سنی زیر ۱۴ سال حدود ۳.۸ درصد، گروه های سنی ۱۵ تا ۵۴ سال حدود ۶۹.۷ درصد و گروه های سنی ۵۵ سال و بالاتر حدود ۲۶.۶ درصد به بیماری کویید ۱۹ مبتلا شده اند.
46
نظر شما