به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، دکتر شیرانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ، آمار جدید بیماری کرونا در استان در ششمین روز تیرماه سال ۹۹ را به شرح زیر عنوان کرد:
طی ۲۴ ساعت گذشته نزدیک به ۲۰۰ نفر با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی استان مراجعه داشته اند و ۲۱ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده اند.
طی ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست ۹ مراجعه کننده بیمارستانی با علایم بالینی مشکوک به بیماری کووید ۱۹ که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد.
هم اکنون ۵۷ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۳۹ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
متاسفانه طی ۲۴ساعت گذشته، با یک مورد فوتی جدید ناشی از ابتلا به بیماری نوپدید کووید ۱۹ در استان، مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری به ۴۴ نفر رسید.
هم اکنون ۹ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان۸ هستند.
رعایت فاصله گذاری فیزیکی و هوشمند با جدیت بیشتر و استفاده از ماسک، ضرورت اجتناب ناپذیر این روزها و روزهای آینده است.
یکی از ساده ترین، عملی ترین و موثرترین راه مقابله کرونا استفاده همگانی از ماسک است و نوع آن در درجه دوم اهمیت قرار دارد.
با توجه به ضرورت استفاده از ماسک، زدن ماسک نشانه شخصیت، اعتماد به نفس و مسئولیت پذیری و عدم استفاده از آن نشانه عدم پایبندی به تعهدات اجتماعی است.
با توجه به افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ طی روزهای اخیر در استان به مردم توصیه جدی می شود، اگر ضرورتی نمی بینند این روزها به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه نکنند و در صورت ضرورت با همراهان کمتری به این مراکز مراجعه داشته باشند.
از دیگر نگرانی های این روزها افزایش تعداد ملاقاتی ها در بیمارستان هاست که بسیار خطرناک و تهدید کننده می باشد لذا از مردم خواسته می شود برای ملاقات به بیمارستان ها مراجعه نکنند در صورت عدم توجه به این توصیه، مجبور خواهیم شد به طور کلی ملاقات ها را ممنوع اعلام کنیم.
48
نظر شما