۰ نفر
۱۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۳

روباه پرنده سر خاکستری از خفاش‌های بومی استرالیاست که در خطر انقراض قرار دارد. کاهش منابع طبیعی غذا به‌دلیل بارندگی، سیلاب و طوفان‌های فصلی موجب شده این خفاش‌ها به انسان پناه بیاورند.

این خفاش‌ها (Grey-headed Flying Fox) در شرایط عادی از گرده و شهد گل‌ها تغذیه می‌کنند، اما به‌دلیل کاهش منابع غذایی طبیعی به‌سوی باغ‌های میوه و روستاها آمده‌اند. گروهی از دوست‌داران محیط‌زیست نیز با جدا کردن این خفاش‌ها از درختان میوه و نگهداری از آن‌ها، آن‌ها را به زیست‌گاه‌های طبیعی خود بازمی‌گردانند.

50

 

کد خبر 140686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مبین آبسالان IR ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    0 0
    از زحمات بی وقفه شما متشکرم
  • بدون نام IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۸
    0 1
    عکس دومی با فوتوشاپ درست شده خفاشی که در عکس دوم مشاهده می شود مصنوعی است