سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان در نشست خبری پیش از بازی برابر الغرافه قطر با ایده‌آل خواندن شرایط کنونی سپاهان گفت: «در تمام بازی‌ها هجومی بازی می‌کنیم.»

امیر قلعه‌نویی در رابطه با بازی فردا برابر این تیم گفت: « این سومین مسابقه‌ای است که در آسیا برگزار می‌کنیم و خوشبختانه با کسب پیروزی در هر دو دیدار قبلی توانسته‌ایم حداکثر امتیازها را از آن خود کنیم. با این وجود هر بازی شرایط خاص خود را دارد.الغرافه جزو تیم‌هایی است که هزینه زیادی را برای موفقیت خود انجام داده است و آنها دو بازیکن 20 میلیون یورویی در ترکیب تیم خود دارند و به واقع تیم بسیار خوبی هستند. زمانی که در تیم ملی بودم دو بار با تیم ملی امارات که سرمربی آن متسو بود بازی کردم، از همین رو نسبت به تفکرات متسو شخصا اطلاعات کافی دارم.»

سرمربی سپاهان این را گفت ادامه داد: «در تمام بازی‌ها تفکرات هجومی را مد نظر قرار می‌دهم. ما سپاهان هستیم و تنها برای کسب پیروزی وارد زمین مسابقه می‌شویم. هم‌اکنون سپاهان در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا از شرایط بسیار خوبی برخوردار است و این کار ما را بسیار دشوار می‌کند. این موضوع را به بچه‌ها نیز گوشزد کرده‌ام که باید تلاش خود را بیشتر کنند تا بتوانند این شرایط مهم را حفظ کنند. مطمئنا فردا با پشتوانه هواداران و حمایت آنها و تلاش بازیکنان می‌توانیم نتیجه خوبی را کسب کنیم.»

قلعه نویی در مورد آمار 25 بازی متوالی بدون شکست این تیم گفت: « بسیار خوشحالم که توانسته‌ایم در 25 بازی متوالی شکست نخوریم. از ابتدای فصل ما این را پیش‌بینی کرده بودیم و تیم را برای موفقیت در هر سه جام بسته بودیم. جالب است بدانید ما هنوز 50 جلسه تاکتیکی برگزار نکرده‌ایم و به دلیل فشردگی بازی‌ها نمی‌توانیم جلسات تمرینی که در آن کارهای تاکتیکی را مرور می‌کنیم برگزار کنیم و تنها باید ریکاوری کنیم.»

امیر قلعه‌نویی در مورد این موضوع که در دوره‌های قبلی لیگ قهرمانان آسیا به همراه سپاهان و استقلال ناکام بوده است، گفت: «خداوکیلی در سال‌های گذشته هم کیفیت امسال را به نمایش می‌گذاشتیم اما توپ‌هایمان وارد دروازه نمی‌شد. خوشحالم که امسال موقعیت‌هایمان نیز تبدیل به گل می‌شود.»

قلعه‌نویی در پایان در مورد قرارداد رسمی کارلوس کرش با فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی گفت: «آمدن چنین مربیانی می‌تواند بسیار به فوتبال ما کمک کند اما ما نباید ایرادات فوتبال‌مان را فراموش کنیم و آنها را نادیده بگیریم. بعضا ناظرانی که از AFC به ایران می‌آیند از ورزشگاه آزادی نیز ایراد می‌گیرند. اگر آنها زمین‌هایی که مسابقه‌های لیگ برتر در آنها برگزار می‌شود را ببینند ممکن است اجازه برگزاری بازی در آنها را ندهند. به عنوان مثال نقش جهان چند سال است که بلاتکلیف باقی مانده است؟ این درست نیست که توجه به زیرساخت‌ها را فراموش کنیم.

حال آنکه شخصی چون کرش به ایران آمده، باید به او اعتماد کنیم و با عدم نتیجه‌گیری در دو بازی وی را از کار برکنار نکنیم. متاسفانه نظرسنجی‌های برنامه‌های تلویزیونی تبدیل به دکان شده، چرا که اگر تیم ملی ببرد 80 درصد انتخاب کرش را خوب می‌دانند اما اگر ببازد 90 درصد با انتخاب وی مخالفت می‌کنند. باید بر اساس برنامه وی پیش برویم. کرانچار، ایویچ و بلاژویچ افراد کوچکی نبودند که به فوتبال ما آمدند. باید به کار این مربی پرتغالی اعتماد داشته باشیم. کاپلو با تیم ملی انگلیس بدترین نتایج را کسب کرد اما فدراسیون آنها وی را نگه داشت. متاسفانه در ایران این گونه عمل نمی‌کنند و با عدم نتیجه‌گیری در یک تورنمنت به مربی اجازه ادامه کار و ادامه دادن برنامه‌هایش را نمی‌دهند. اگر مربی ایرانی هم باشد که دیگر وی را قلع و قمع می‌کنند.»

151 40

 

کد خبر 140789

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • استقلالی US ۱۶:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۵
    0 0
    شما بفکر خودتان باشید لازم نکرده.بذارید این بدبخت کارش را انجام دهد.
  • بدون نام IR ۰۵:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    0 0
    امیر خیلی دوست داریم .امروز حیف دو هیچ می بازی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین