به گزارش خبرآنلاین از قم : حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن زمانی در یکصدو نودمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در تالار شهید آوینی اداره کل ارشاد اسلامی، با اشاره به افزایش تعداد بیماران کرونایی طی یک هفته اخیر اظهار داشت: ستاد مدیریت بحران حوزه متشکل از هفت نهاد حوزوی به دنبال شیوع کرونا در کشور فعالیت خود را آغاز کرد.
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزههای علمیه کشور افزود: حدود ۴۰ پیشنهاد را ستاد مدیریت بحران حوزه داشته که باید این پیشنهادات را اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختیار نهادهای حوزوی و غیر حوزوی قرار دهد.
وی با اشاره به تشکیل ستاد حوزوی بحران در تمامی استانها و شهرستانهای کشور گفت: ستاد بحران استان، قرارگاه کریمه اهلبیت(س) و چند قرارگاه دیگر بهصورت پراکنده و بدون هماهنگی با یکدیگر در حال کار هستند که لازم است در مواسات مؤمنانه این قرارگاهها هماهنگ با یکدیگر اقدام کنند.
زمانی توانمندسازی افراد آسیبدیده از کرونا را مورد تأکید قرارداد و ابراز کرد: نهادهای بزرگ حوزوی مرکز حوزههای علمیه خواهران، مرکز خدمات حوزههای علمیه، مرکز خدمات جامعه الزهرا(س) و جامعه المصطفی ازجمله این نهادها بوده که در سطح کشور شکلگرفته و مشغول فعالیت هستند.
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزههای علمیه کشور بیان کرد: بر اساس آخرین آمار، حدود ۲۰ هزار طلاب خواهر و برادر جهادی در سطح کشور در راستای مبارزه با بیماری کرونا در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به شکلگیری ده کمیته تخصصی در این ستاد عنوان کرد: کمیته اعزام برای عیادت از بیماران کرونایی، کمیته روانشناسی، کمیته پیشگیری و ضدعفونی سازی کالاها در استان، کمیته تولید محتوای دینی و علمی برای جامعه، کمیته رسانه و تبلیغ، کمیته پشتیبانی و کمیته بینالملل جزو مهمترین کمیتههای تخصصی ستاد مدیریت بحران حوزه هستند.
زمانی کمیته بینالملل را ازجمله کمیتههای تخصصی ستاد مدیریت بحران عنوان کرد و گفت: این کمیته قریب به ۵۰۰ نامه را به مراکز بینالمللی و شخصیتهای برجسته شیعه و امت اسلامی ارسال کرده است.
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزههای علمیه کشور در پایان خاطرنشان کرد: همچنین کمیته رسانه و تبلیغ به ۳۰۰ شبهه که از سوی رسانهها و شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی علیه تشیع و انقلاب اسلامی مطرحشده از طریق این کمیته پاسخ داده است.
46
نظر شما