به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "غلامعلی شکری" اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق دام و طیور، ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان فارسان ۲ دستگاه کامیونت ایسوزو حامل دام و طیور قاچاق را شناسائی کردند.
وی ادامه داد: ماموران پس از هماهنگی قضائی این ۲ خودرو را متوقف و در بازرسی از آن ۷ تُن مرغ زنده بدون مجوز قانونی کشف کردند.
این مقام انتظامی افزود: در این رابطه ۲ نفر دستگیر، هر ۲ خودرو توقیف و به همراه طیور کشف شده، با تشکیل پرونده به اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تحویل شدند.
فرمانده انتظامی فارسان در خاتمه از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوک و یا فعالیت افراد سودجو در زمینه قاچاق دام و طیور ، موضوع را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
46
نظر شما