سخنگوی وزارت بهداشت: بخش زیادی از افراد مبتلا علائم و مراجعه‌ ندارد، تست هم نمی‌دهند

تسنیم نوشت: سخنگوی وزارت بهداشت با بیان این‌که انجام تست‌های سرولوژی فقط مواجهه افراد با ویروس را در گذشته نشان می‌دهد گفت: تست‌های سرولوژی وضعیت فعلی افراد را مشخص نمی‌کنند.

سیما سادات لاری با بیان این‌که انجام تست‌های سرولوژی فقط مواجهه افراد با ویروس را در گذشته نشان می‌دهد گفت: انجام تست‌های سرولوژی ملاک قطعی ابتلا به کووید 19 نیست. تنها راه تشخیص قطعی در حال حاضر افراد، استفاده از تست‌های PCR است.

وی تصریح کرد: از تست‌های سرولوژی برای تحقیقات اپیدمیولوژیک استفاده می‌شود. بخش زیادی از افراد مبتلا، علائمی از بیماری ندارند و در نتیجه مراجعه‌ای هم نداشته و تست هم نمی‌دهند و با استراحت در منزل بهبود پیدا می‌کنند. اگر از این افراد تست سرولوژی گرفته شود، تقریباً مشخص می‌شود که فرد در گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده و حالا بهبود پیدا کرده است بنابراین تنها راه تشخیص قطعی ویروس کرونا در شرایط فعلی افراد، انجام تست PCR است و تست‌های سرولوژی وضعیت فعلی افراد را مشخص نمی‌کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: آنچه از مردم می‌خواهیم، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و شست‌وشوی دست‌ها و پرهیز از حضور در مراسم عزا و عروسی و تجمع‌هاست.

47231
کد خبر 1411680

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین