«سمیرخیرخواه» عضو شورای استان فاریاب روز چهارشنبه در این زمینه به ایرنا گفت: نیروهای دولتی در نزدیکی «لولاش» مرکز شهرستان و فرمانداری کوهستان در محاصره طالبان به سر می برند.
به گفته وی مرکز شهرستان ساعت ۱۹ شب گذشته به دست طالبان افتاده است و در این درگیری ۱۴ جنگجوی طالبان کشته و چهار نفر دیگر هم زخمی شدهاند.
خیرخواه افزود: در این حمله یک نیروی دولتی کشته و دو نفر دیگر نیز زخمی شدهاند.
«ملاعارفی» فرماندار شهرستان کوهستان در تماس با خبرگزاری آوا سقوط شهرستان به دست طالبان را رد کرده و آنرا شایعه خوانده است.
طبق این گزارش، درگیری برای کنترل شهرستان کوهستان از پنج روز گذشته تاکنون در این شهرستان ادامه داشته است. نبرد بین نیروهای دولتی و گروه طالبان در مناطق مختلف افغانستان بشدت ادامه دارد و روز گذشته مجلس نمایندگان افغانستان آمریکاییها را متهم کرد که به نیروهای دولتی اجازه عملیات علیه طالبان را نمی دهند.
نمایندگان مجلس که برای تعطیلات ۴۵ روزه آماده می شوند، در آخرین نشست پیش از تعطیلات اظهارداشتند: دفاع فعال نیروهای امنیتی باعث شده است که تلفات نیروهای دولتی افزایش یابد.
310 310
نظر شما