در ادامه نکات مهم حرف های دکتر رضایی زاده را می خوانید.
◊پرهیز ها، موسیقی و رنگ ها در بالابردن ایمنی بدن نقش مهمی دارند.
پرهیزها
♦بعضی از غذا ها سودا زا و یا خشکی افزا هستند و کسایی که دچار دلهره، اضطراب، خشکی پوست، شکنندگی ناخن، بی خوابی، گرفتگی عضلات، بواسیر می شوند جز دسته افرادی هستند که نباید از این خوراکی ها استفاده کنند.
♦این دسته از افراد همچنین باید از خوردن انواع ترشی ها، تندی ها، چای پررنگ، کاکائو، نسکافه و قهوه در دوز بالا و مصرف تنقلات پرهیز کنند.
♦همچنین غذاهای خانگی که ادویه زیاد دارند مانند؛ فلافل، سالاد اولویه، ذرت مکزیکی و چیپس خانگی مصرف نکنند.
رنگ ها
♦طیف رنگ سبز؛ در زمانی که فرد در معرض استرس ، اضطراب و آسیب های روانی است، استفاده از این طیف رنگی می تواند موثر باشد.
♦دلیل استفاده از رنگ آبی و سبز در اتاق عمل، آرام کردن فرد و کاهش استرس و اضطراب در افراد است.
♦طیف رنگ قرمز و نارنجی؛ اگر فرد استرس و هیجان زیاد دارد و زود عصبانی می شود، نباید از آن طیف رنگی استفاده کنند، زیرا این طیف زنگی باعث افزایش عصبانیت می شود.
موسیقی
♦برخی از پرده های موسیقی از دیدگاه حکما ایرانی بسیار آرامش بخش و خواب آور هستند و گوش دادن به آن ها در طب ایرانی توصیه می شود.
♦صدای خوب، آهنگ و آواز خوب و خوب موسیقی و ابزار و دستگاهی که در موسیقی به کار گرفته می شود می تواند به سلامت انسان کمک کند و معکوس آن می تواند اثرات منفی به جای بگذارد.
♦صداها و قطعات موسیقی که سرشار از افکت ها باشد، صدا های لیزری، صدا های غیر طبیعی منفی است و تعادل انسان را بر هم می زند.
♦اگر سرعت و ریتم نواختن موسیقی بی از حد تند و یا بیش از حد کند باشد، بیش از حد زیر یا بیش از حد بم باشد روح و روان انسان را از تعادل خارج می کند.
♦صدای موسیقی باید به اندازه ای باشد که مانع شنیدن صدای اطرافیان نشود.
♦صدای بلند موسیقی در لحظه حس خوب به فرد می دهد اما پس از مدتی انسان را تعادل خارج می کند و باعث آسیب رسیدن به روح و روان فرد شود.
♦در موسیقی تعادل بسیار مهم است، موسیقی نباید باعث تپش قلب، فرسودگی، استرس و افسردگی در فرد شود.
♦می توان از موسیقی طبیعی مثل صدای پرندگان، صدای ریزش باران و آب که بسیار برای تعادل ایمنی بدن موثر هستند گوش داد.
1717
نظر شما