علیرضا معزی: نیازمند مفاهمه ملی برای زندگی هستیم

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهوری با تأکید بر این که نیازمند مفاهمه ملی برای زندگی هستیم، گفت: عقلا و شرعا حفظ جان بر مناسک و آیین مقدم است و هر تصمیمی با عیار جان ایرانیان و زندگی سنجیده می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور در حساب کاربری خود در توییتر به موضوع برگزاری مراسم عزاداری در ایام محرم امسال و مسئله کرونا پرداخت و با هشتگ روحانی نوشت: «عقلا و شرعا حفظ جان بر مناسک و آیین مقدم است و هر تصمیمی با عیار جان ایرانیان و زندگی سنجیده می‌شود. حرمتِ جان و زندگی است که تعیین‌کننده است.

معزی افزود: حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری چندی پیش از «ائتلاف ملی برای زندگی» گفته بود و اینک نیز نیازمند مفاهمه ملی برای زندگی هستیم.»

او همچنین در ادامه نوشت: «تغییر سبک زندگی برای سازگاری با ویروس کرونا، تغییر سبکِ تمامِ زندگی است من‌جمله آیین‌های مذهبی.»



216219

کد خبر 1415384

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین