به گزارش خبرآنلاین وبه نقل از امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، فرج طهماسبی، با اشاره به حادثه رخ داده در بندر تجاری بهمن عنوان داشت: ظهر امروز دوشنبه ۱۳ مرداد ماه، پس از اعلام حریق یک لنج باری در بندر بهمن شهر قشم، تیم آتش نشانی سازمان منطقه آزاد قشم به محل اعزام شده و در دو بخش خشکی و دریا مشغول اجرای عملیات مهار آتش شدند.
وی افزود: ۶ دستگاه ماشین آتش نشانی و ۶ تانکر آب رسان با ظرفیت ذخیره بیش از ۱۰۰متر مکعب آب در این حادثه برای اطفای حریق به کار گرفته شدند و به منظور پیشگیری از سرایت آتش به لنج ها و مناطق دیگر بندر، لنج مذکور به فاصله ای ایمن در حوضچه این بندر انتقال یافت.
به گفته طهماسبی، خوشبختانه این حادثه هیچ گونه تلفات جانی در پی نداشته و علت دقیق حادثه در دست بررسی می باشد.
مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: در این عملیات، تیم های امدادی و اطفای حریق دریایی و خشکی مستقر در بندر بهمن با همکاری نیروهای تعاونی کارکنان سازمان منطقه آزاد قشم، شرکت آب و برق و تاسیسات و مراکز آتش نشانی شهرهای قشم، درگهان و سوزا مشارکت داشتند.

مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم از مهار به موقع آتش سوزی یک فروند لنج چوبی در بندر تجاری بهمن شهر قشم خبر داد.
۴۶
کد خبر 1417723
نظر شما