باید از تمامی ظرفیت‌های استان کرمانشاه منجمله حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه و جماعات،کانون‌های فرهنگی و رسانه‌های دیداری و شنیداری برای تقویت برنامه‌های آگاه‌سازی آحاد مختلف جامعه بهره برد.

به مدد قانون جدید مبارزه با موادمخدر، فضای تازه‌ای ایجاد شده است و دستگاه‌های دخیل در امر مبارزه با موادمخدر باید به صورت جدی‌تر و با اهتمام بیشتری به وظیفه خود عمل نمایند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، مصطفی محمدنجار وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: همه باید تلاش کنیم که مطالبات جدی مردم در زمینه مبارزه فراگیر با پدیده اعتیاد و موادمخدر برآورده شود.

وی با اشاره به شناسائی و ارائه طرح مهار مناطق آلوده در استان افزود: باید اقدامات اطلاعاتی دستگاه‌های مقابله‌ای را برای شناسایی و انهدام شبکه‌ها تقویت کنیم.

وی به تقویت گلوگاه‌های استان در راستای کنترل ورود و خروج موادمخدر، روانگردان و پیش‌سازها اشاره کرد و افزود: باید از توان بسیج نیز در شناسایی شبکه‌های محلی موادمخدر بهره گرفت.

محمدنجار در ادامه به تقویت برنامه‌های پیشگیری اولیه از اعتیاد در سطح استان اعم از اطلاع‌رسانی، آموزش، خدمات مشاوره‌ای و فعالیت‌های جایگزین مانند فعالیت‌های ورزشی و هنری اشاره کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیت‌های استان منجمله حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه و جماعات،کانون‌های فرهنگی و رسانه‌های دیداری و شنیداری برای تقویت برنامه‌های آگاه‌سازی آحاد مختلف جامعه بهره برد.

وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر پروژه‌های مطالعاتی و پژوهشی با مشارکت جدی مراکز علمی را اقدامی مهم در عرصه کاهش تقاضای موادمخدر برشمرد و اضافه کرد: انجام پژوهش پایه‌ اصلی اقدام برای مبارزه فاگیر با پدیده اعتیاد است.

وی در ادامه به تقویت مرکز درمان، نگهداری و کاهش آسیب معتادان و همچنین برنامه‌های پیشگیرانه اشاره و بر احداث مرکزی برای نگهداری معتادان پرخطر تاکید کرد.

44/134

کد خبر 141928

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =