به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ حجت الله شهبازی در گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: در سالهای اخیر کشاورزان استان از کشت این محصول استقبال کرده و سطح زیر کشت این محصول را که در سال ۸۳ برابر ۱۶ هکتار بوده، به ۲۱۵ هکتار افزایش داده اند.
شهبازی با اشاره به اینکه از گذشتههای دور حاشیه زاگرس و دامنه الوند، منشأ کشت زعفران بوده است، گفت: میزان تولید زعفران استان همدان در این دوره ۱۵ ساله، از ۵۲ کیلوگرم در سال به ۷۰۰ کیلوگرم افزایش یافته است.
لازم به ذکر است، کشت زعفران در استان همدان از شهریور آغاز میشود و پس از کاشت، تا پایان ماه، یک بار آبیاری لازم دارد و در مهر نیز اگر بارندگی نباشد یک بار دیگر آبیاری میشود.
در سالجاری نیز پیشبینی میشود میزان کشت زعفران در استان همدان به ۲۷۰ هکتار برسد و میزان تولید آن در این استان، از ۷۰۰ کیلوگرم در سال گذشته به ۸۷۰ کیلوگرم در سال جاری افزایش یابد.
یکی از اقدامات کنونی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، تلاش برای نشان سازی تجاری زعفران همدان در سطح بینالمللی است.
زعفران گیاه ارزشمندی که از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار، و به این خاطر در دنیا به "طلای سرخ" معروف شده است، گیاه زعفران از امتیازات ویژهای مانند نیاز به آب کم و فصل برداشت مطلوب برخوردار است.
۴۶
نظر شما