۲ نفر
۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۰
عکس یادگاری بابابزرگِ کمال‌الملک!

روزنامه خراسان نوشت: محمد غفاری، مشهور به کمال‌الملک، وابسته به خاندان بزرگ و اصیل غفاری و اصالتاً از اهالی کاشان بود.

عموی کمال‌الملک، ابوالحسن‌خان غفاری، مشهور به صنیع‌الملک و «رافائل ایران»، از نقاشان بنام و چیره‌دست دوره قاجار محسوب می‌شد که تابلوی وی از میرزا تقی‌خان امیرکبیر، شهرت خاصی دارد.

با این حال، شهرت خاندان غفاری فقط به داشتن دو هنرمند نقاش و نام‌آور نیست. پدربزرگ کمال‌الملک، قاضی معزالدین محمد غفاری، حاکم کاشان در دوره زندیه بود و درباره خصال نیکو و آبادگری وی، حکایت‌های فراوانی نقل شده‌است.

در قاب تاریخ امروز، نگاره‌ای را از معزالدین محمد غفاری که در سال 1196 خورشیدی توسط ابوالحسن‌خان غفاری کشیده شده‌است، می‌بینید. به هر حال، دیدن تصویر بابابزرگ کمال‌الملک، خالی از لطف نیست!

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1425048

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
    11 2
    روز جهاني پدر بزرگها چه روزي است؟
  • FR ۲۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
    2 0
    ممنون. البته این نقاشیه . نه عکس
  • چراغ قُل قُلی IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۳
    7 0
    اینم که دودیه!!!! ما هر تصویر چه عکس یا نقاشی و... از اون مقطع زمانی از زن یا مرد ... دیدیم, همیشه مزین به یک قلیونی بوده!!! کسی دلیل این شیوع و مد روز بودن رو بگه ممنون میشیم

آخرین اخبار