نظارت ۲۴ اکیپ بهداشتی در چهارمحال و بختیاری بر ذبح دام

نظارت بر ذبح دام توسط ۲۴ اکیپ بهداشتی در چهارمحال و بختیاری صورت پذیرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، حسینعلی سلطانی مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۴ اکیپ بهداشتی در ۱۰ شهرستان استان در ایام ماه محرم به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی بر ذبح دام نظارت نمودند.

وی افزود: با ایجاد ۱۳ اکیپ سیار و ۱۱ اکیپ ثابت نظارت بهداشتی به صورت شبانه روزی بر دام‌های قربانی صورت پذیرفت.

سلطانی با بیان اینکه اکیپ‌های سیار و ثابت با آمادگی کامل خدمات بهداشتی در حوزه فرآورده‌های خام دامی را ارائه نمودند اضافه کرد: ۱۰ کشتارگاه مجاز سنتی و صنعتی دام در سطح استان فعالیت نموده اند که با رعایت تمامی ضوابط و قوانین ابلاغ شده از سوی سازمان دامپزشکی کشور، به صورت مستمر ارائه خدمات ذبح بهداشتی و شرعی دام را در دستور کار قرار دادند.

وی با اشاره به عدم هرگونه ذبح دام خارج از کشتارگاه‌های مجاز ادامه داد: از عزاداران حسینی درخواست نمودیم تا با رعایت دستورالعمل‌های اعلام شده از جمله انتقال دام‌های قربانی به کشتارگاه‌های مجاز استان از شیوع ویروس کرونا و مبتلا شدن افراد جدید به این بیماری جلوگیری کنند.

سلطانی در پایان گفت: توصیه‌های لازم در خصوص هرگونه رفتار مخاطره آمیز در حوزه ذبح دام به ارگان‌های دولتی و تشکل‌های خصوصی داده شد و با توجه به عدم رعایت دستورالعمل‌ها با برخی افراد خاطی نیز برخورد لازم صورت گرفت.

46

کد خبر 1427358

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار