به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج، به نقل از اداره روابط عمومی حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد – مدیرکل حفاظت محیط زیست استان صبح پنج شنبه ۲۷ شهریور ماه ۹۹ ضمن تبریک روز جهانی پاکسازی زمین گفت : با هماهنگی هایی که صورت گرفته قرار است روز شنبه ۲۹ شهریور ماه راس ساعت ۹ صبح با حرکت فرهنگی مردم طبیعت دوست استان ، تشکل های زیست محیطی و دستگاه های اجرایی ازمرقد مطهر امام زاده عبدالله (علیه السلام ) تا آبشار را از پسماند های اطراف جاده پاکسازی نمایند.
سید اسدالله هاشمی افزود: توسعه فرهنگ مدیریت پسماندو پرهیز از رهاسازی و مواد زاید در طبیعت، آشنایی بیشتر مردم با مباحث زیستمحیطی و جلوگیری از آسیب به منابع پایه زیستی از مهمترین اهداف این برنامه است.
وی اظهار داشت: محیطزیست گنجینه با ارزش و امانت است که باید به خوبی حفظ شده و در اختیار نسلهای آینده قرار گیرد و در حفظ آن همه مسئول هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان کرد: مشابه این حرکت فرهنگی با هماهنگی ادارات حفاظت محیط زیست شهرستانی توسط جمعی از دوستداران محیطزیست و طبیعتگردان در تمامی شهرستانه های استان نیز انجام می شود.
۲۹ شهریور روز جهانی پاکسازی زمین نامگذاری شده است.
46
نظر شما