به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اما در کشور چین این تنها ویروس نبود که به خانه و کاشانه مردم رسوخ کرده و قصد ویرانی و غمین ساختن جمعیت عظیم این کشور را داشت، بلکه زلزله و سیل ویرانگر هم از چندین نقطه کشور سر برآورد و اهالی را به دردسر انداخت. در این عرصه کارهای تولیدی کشور از جمله تولید محصولات کشاورزی با مشکلات بسیار رو به رو شد. اما آیا روحیه مردم چین این گونه است که ناامید شده و دست از کار بکشند و افسرده حال در انتظار کمک های بیگانه بمانند.
شی جین پینگ رییس جمهوری خلق چین چنین روحیه ای را به ملت خود تزریق نکرده است. به طور مثال در امر کشاورزی و تامین خوراک او همواره گفته است، "هر قدر بیشتر با خطرات و چالش ها رو به رو شویم ، باید بیشتر صنعت کشاورزی را تثبیت کنیم و از ایمنی خوراک و مواد غذایی مهم غیر اصلی مطمئن شویم."
بر همین اساس بود که رهبر چین هنگام بازدید از مناطق سیل زده، وقتی برای مردمی که خانه و زندگی و مزارعشان آسیب های جدی دیده بود، ابراز نگرانی کرد، جمعیت یک صدا گفتند: نگران ما نباشید. ما هیچ جا نمی رویم. مسوولان به ما کمک رسانده اند و ما کار و زندگی را از سر می گیریم.
تلاش مردم و تدابیر رهبری امروز به ثمر نشست. ۲۲ سپتامبر روز جشن برداشت محصولات کشاورزی در چین است. با تلاش مشترک همه گروه ها، تولیدات کشاورزی چین به طور پیوسته توسعه یافته و غلات تابستانه برداشت خوبی داشته است. میزان کل تولید نیز در مقایسه با سال گذشته یک میلیون و ۲۰۸ هزار تن افزایش یافتهاست.
حتی اگر سال ۲۰۲۰ سال سختی برای برداشت محصولات باشد، بی شک این روند ادامه خواهد داشت و نتیجه تلاش مردم و مسوولین کشوری کام همگان را شیرین خواهد کرد.
ناگفته نماند که تصمیمات شخص شی جین پینگ همواره به هنگام و درست بوده و اجرایی ساختن دستورات وی کشور را به مسیری درست هدایت کرده است.
ماه ژانویه سال ۲۰۱۳ شی جین پینگ دستور به صرفه جویی و مقابله با اسراف غذا داد و پس از آن هم چندین بار بر مقابله با اسراف غذا تاکید کرد. چین در سال های گذشته نیز با اجرای برنامه هایی نظیر «پاک کردن بشقاب»، برای جلوگیری از اسراف غذا تلاش کرده و به نتایج خوبی رسیده است.
در حال حاضر نیز که شیوع کروناویروس در چین به طور موثر مهار شده و کشور در تلاش برای احیای روال عادی کار و تولید و بازشکوفایی اقتصاد است، تاکید بر مقابله با اسراف غذا دارای اهمیت ویژه است. از این رو در حالی که افزایش مصرف در کشور تشویق می شود، اسراف مردود است و تشویق به مصرف نباید به معنی تشویق به اسراف تلقی شود.
۴۵۲۲۳۲۲۷
نظر شما