شعار روز جهانی جهانگردی امسال جهانگردی و توسعه روستایی اعلام شد

مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: این شعار از سوی سازمان جهانی جهانگردی (unwto) جهانگردی و توسعه روستایی اعلام و مشخص شده از توانایی منحصر به فرد این بخش در ایجاد توسعه اقتصادی و فراهم‌آوردن فرصت‌هایی در خارج از شهرهای بزرگ، از جمله در آن جوامعی که در غیر این صورت ترک خواهند شد، صحبت به میان آمده است.

به گزارش خبرآنلاین ازچابهار : عدنان حسینی با اعلام مطلب بالا افزود: روز جهانی جهانگردی همچنین نقش مهمی را که گردشگری در حفظ و ارتقاء میراث فرهنگی در سراسر جهان بازی می‌کند، برجسته می‌سازد. ‎بنابر این اعلام سازمان جهانی جهانگردی در روز جهانی جهانگردی ۲۰۲۰، جامعه جهانی متحد می‌شوند تا روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۰ ، (پنجم مهرماه۱۳۹۹) ، را جشن بگیرند. 

حسینی از برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری به مناسبت هفته گردشگری خبر داد و افزود: به همین مناسبت و در نخستین روز از گرامیداشت این هفته، ۵ مهرماه زنگ گردشگری در مدرسه زینبیه تیس نواخته و با اهدای گل و شیرینی به استقبال اولین مسافرین پروازی ورودی به منطقه در فرودگاه بین‌المللی چابهار - کنارک خواهیم رفت.

وی اضافه کرد: بازدید از آثار تاریخی سطح منطقه، پاکسازی غارهای ۳گانه (بان مسیتی) روستای تیس و برگزاری وبینار آموزشی توسعه گردشگری روستایی و صنایع دستی از دیگر برنامه‌های دومین روز هفته گردشگری هستند.

حسینی بیان کرد: هفتم مهرماه تور گردشگری رایگان    شرق چابهار، پاکسازی سواحل، بازدید از مکان جدید فروش صنایع‌دستی تالاب صورتی و گشت دریایی رایگان از پلاژ لیپار صورت می‌پذیرد.

وی گفت: بازدید از مکان‌های اقامتی، شرکت‌های ارائه خدمات تفریحی     سطح منطقه، تجلیل از فعالین حوزه گردشگری و صنایع دستی، برگزاری دوره آموزش فیلمنامه نویسی و داستان نویسی، آغاز بکار بازارچه هفتگی صنایع دستی    بقعه سید غلامرسول، برگزاری دوره آموزش فیلمنامه نویسی و داستان‌نویسی از دیگر برنامه‌های این مناسبت می‌باشند.

حسینی خاطرنشان ساخت: اجرای مسابقه طبخ غذاهای سنتی همراه با اهدای جوایز    در پلاژ لیپار، افتتاح مزون صنایع دستی آزادی    پلاژ لیپار، موج‌سواری رایگان در سایت موج‌سواری رمین به همین مناسبت انجام می‌شود.

۴۶

کد خبر 1436318

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار