ماجرای تمام رهبران دنیا که کرونا گرفتند/ تصاویر

دونالد ترامپ اخیرا به جمع رهبرانی در دنیا پیوست که به بیماری کوید۱۹ مبتلا شده‌اند و به نظر می‌رسد فهرست مقاماتی که گرفتار این بیماری خطرناک می‌شوند، روزبه‌روز بیشتر می‌شود. اما رهبران دیگری که بیمار شده‌اند، چه کسانی هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از رهبران و مقامات کشورهای دنیا نتوانسته‌اند از بیماری کرونا بگریزند و هر یک از آنها به نوع خفیف تا شدید این بیماری مبتلا شده‌اند. در ادامه به اسامی برخی از آنها اشاره شده است:

بوریس جانسون (Boris Johnson)

بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا، اولین رهبر از میان رهبران دنیاست که به کرونا مبتلا شد. او به دلیل اینکه در ابتدا این بیماری را دست کم گرفته بود، انتقاد همه را برانگیخته بود. وقتی علایم بیماری او پس از یک روز ابتلا شدت گرفت، او را به بیمارستان منتقل کردند. در بیمارستان به جانسون اکسیژن دادند اما او به دستگاه ونتیلاتور نیازی پیدا نکرد. او بعدها از کادر درمان بیمارستان که درمان او را به عهده داشتند، قدردانی کرد و معتقد بود که آنها او را از خطری که می‌توانست پایان مرگباری داشته باشد، نجات دادند.

همچنین چارلز، شاهزاده ولز، وارث تاج و تخت انگلیس هم به علایم خفیف کرونا مبتلا شده بود.

ژائیر بولسونارو (Jair Bolsonaro)

آزمایش کرونای ژائیر بولسونارو، رئیس‌جمهور برزیلی، در ماه ژوئیه مثبت شد. او با استفاده از داروی هیدروکسی کلروکین، داروی تاییدنشده مالاریا، به درمان خود پرداخت. او ماه‌ها پیش از ابتلا به کرونا، این ویروس را جدی نگرفته بود و آن را «آنفلوآنزا کوچولو» می‌نامید و اهمیتی به فاصله‌گذاری اجتماعی نمی‌داد و بدتر از همه که مردم را به ماسک نزدن تشویق می‌کرد.

برزیل با بیش از ۴,۸ میلیون نفر مبتلا به کرونا و مرگ بیش از ۱۴۴هزار نفر به سومین کشور جهان از نظر مرگ‌ومیر ناشی از کرونا تبدیل شد.

الکساندر لوکاشنکو (Alexander Lukashenko)

رهبر بلاروس در ماه ژوئیه، پیش از انتخابات ریاست جمهوری، اعلام کرده بود که به کرونا مبتلا شده است. منتقدان او می‌گفتند که لوکاشنکو خود را بیمار جلوه می‌دهد تا بتواند نتیجه انتخابات را به نفع خود تمام کند.

بلاروس یکی از چند کشور اروپایی است که به دنبال عالم‌گیری ویروس کرونا، کشور را قرنطینه نکرد و خود لوکاشنکو معتقد بود که اقدامات کشورهای دیگر افراطی است و شدت ویروس در دنیا را کم‌اهمیت جلوه می‌داد. این کشور ۸۳۹ فوت ناشی از کرونا ثبت کرده است.

نیکول پاشینیان (Nikol Pashinyan)

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، اول ژوئن اعلام کرد که به بیماری کوید۱۹ مبتلا شده است. او در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که آزمایش کرونای او، همسر و چهار فرزندش مثبت شده است.

همچنین نیکول پاشینیان گفت که آنها علایم خاصی نداشتند و بیماری‌شان بسیار خفیف بوده است. او تا مدتی کارها و وظایف خود را در خانه انجام می‌داد.

بیشتر بخوانید: ۲۰ درصد از مبتلایان به کووید ۱۹ فاقد هرگونه علامت هستند

خوان اورلاندو ارناندز (Juan Orlando Hernandez)

خوان اورلاندو ارناندز، رئیس‌جمهور، ماه ژوئن اعلام کرد که آزمایش کرونای او و دو تن از افرادی که از نزدیک با او همکاری داشته‌اند، مثبت شده است. او درمان MAIZ را که یک درمان آزمایشی و تاییدنشده‌ای از چند داروی میکرودایسین، آزیترومایسین، ایورمستین و ماده معدنی روی است را شروع کرد.

خوان اورلاندو ارناندز، مدت کوتاهی در بیمارستان بستری و سپس مرخص شد. او در گردهمایی رهبران دنیا در سازمان ملل خواست که پس از تولید واکسن، مردم دنیا به آن دسترسی عادلانه داشته باشند و می‌گفت نباید اجازه داد که مردم جان‌شان را به‌ خاطر این بیماری از دست بدهند.

آلبرت دوم، شاهزاده موناکو (Prince Albert II of Monaco)

آزمایش کرونای آلبرت دوم اواسط ماه مارس مثبت اعلام شد. این شاهزاده ۶۲ ساله سه روز پس از اینکه نخست‌وزیر موناکو «سرژی تل» به کرونا مبتلا شده بود، گرفتار این بیماری شد.

آلخاندرو جیاماتی (Alejandro Giammattei)

 آلخاندرو جیاماتی، رئیس‌جمهور گوتمالا، سپتامبر اعلام کرد که آزمایش کرونای او مثبت است. او گفت که علایم بیماری‌اش بسیار خفیف است و فقط بدن درد دارد. بیماری او مثل یک سرماخوردگی شدید بود. تب نداشت و فقط کمی سرفه می‌کرد. او وظایف کاری خود را از خانه انجام می‌داد.

گواتمالا بیش از ۹۲هزار مبتلا به کرونا داشت که بیش از ۳‌هزار نفر از آنها جان خود را از دست دادند.

لوئیس ابی‌نادر (Luis Abinader)

لوئیس ابی‌نادر که اخیرا رئیس‌جمهور جمهوری دومینیکن شد، در روزهای کمپین انتخاباتی‌اش به ویروس کرونا مبتلا شده بود. او پیش از انتخابات ریاست جمهوری کشورش در ژوئیه مجبور شد هفته‌ها در قرنطینه بماند.

جمهوری دومینیکن، بیش از ۱۰۰هزار مبتلا به کوید۱۹ داشته که بیش از ۲۰۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

سوفی گرگوار (Sophie Grégoire)، همسر جاستین ترودو (Justin Trudeau) (نخست‌وزیر کانادا)

آزمایش کرونا سوفی گرگوار همسر جاستین ترودو در ماه مارس پس از سفری که به بریتانیا داشت، مثبت اعلام شد و به همین دلیل جاستین ترودو هم به همراه همسر و سه فرزندش به مدت ۱۴ روز در خانه‌شان قرنطینه شد. سپس قرنطینه کلی در کانادا اعلام شد. ترودو به مدت یک ماه در قرنطینه باقی ماند و تا ۸ آوریل به پارلمان نرفت. البته او هیچ یک از علایم کرونا را بروز نداد و فقط نوعی آزمایش پادتن‌ برای او انجام شد.

ارین اوتول (Erin O'Toole)

ماه گذشته، ارین اوتول، رهبر حزب محافظه‌کار کانادا، و همسرش به کرونا مبتلا شدند. اوتول تازه به رهبری حزب محافظه‌کار انتخاب شده بود. او می‌گوید که این ویروس را از یکی از کارمندان دفتر کارش گرفته است.

بیل مورنو (Bill Morneau)

بیل مورنو، وزیر اقتصاد کانادا، پس از ملاقات با دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذای سازمان ملل، در اوتاوا، به ویروس کرونا مبتلا شد. دیوید بیزلی، یک هفته قبل از ملاقات مورنو، کرونا گرفته بود.

سیلوی پرنت (Sylvie Parent)

سیلوی پرنت، شهردار لونگوی، شهرکی در ناحیه مونترژی در استان کبک کانادا، ماه گذشته به کرونا مبتلا شد. او و حداقل ۷ نفر از سیاستمداران کبک به کرونا مبتلا و تا پایان درمان، قرنطینه شده بودند.

سورش آنگادی (Suresh Angadi)

در هند که ویروس کرونا بیداد می‌کند، چندین سیاستمدار هند به این ویروس مبتلا شدند. از میان این سیاستمداران، سورش آنگاندی، وزیر راه‌آهن، که ۶۵ ساله بود، بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داد.

جنین آنز (Jeanine Anez)

خانم جنین آنز، سیاست‌مدار ۵۳ ساله اهل بولیوی که از نوامبر ۲۰۱۹ ریاست‌جمهوری بولیوی را به‌طور موقت برعهده دارد، ماه ژوئیه به کرونا مبتلا شد. او و چند تن از مقامات دولت، مانند وزیر بهداشت بولیوی که به کرونا مبتلا شده بودند، به مدت ۱۴ روز خود را قرنطینه کردند و اواخر ژوئیه کار خود را از سر گرفتند.

مترجم: نادیا زکالوند/ منابع: سی‌بی‌ای / تولسا

۴۷۲۳۷

کد خبر 1440378

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =