۰ نفر
۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
اعلام گرم‌ترین سال ثبت شده در جهان

«سرویس تغییرات اقلیمی کوپرنیک»، سامانه نظارت ماهواره‌ای اتحادیه اروپا در گزارشی اعلام کرد: تقریبا قطعی است که سال ۲۰۲۵ میلادی، یکی از سه سال گرم ثبت شده در جهان از زمان ثبت رکوردهای دما تاکنون خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، طبق تحلیل ماهانه دما توسط این سرویس، اکتبر امسال با میانگین دمای ۱۵.۱۴ درجه سانتیگراد، سومین اکتبر گرم ثبت شده در جهان بود.

ایسنا نوشت: این دما ۰.۷۰ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۰ بود.

میانگین دمای جهانی در ماه گذشته همچنین ۱.۵۵ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین پیش از صنعتی شدن (۱۸۵۰ تا ۱۹۰۰) بود.

این اولین بار از آوریل امسال است که ناهنجاری دمای جهانی در یک ماه از ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از سطوح پیش از صنعتی شدن فراتر می‌رود.

با این حال، اکتبر ۲۰۲۵ (سال جاری میلادی) ۰.۱۶ درجه سانتیگراد خنک‌تر از اکتبر رکوردشکن ۲۰۲۳ بود که همچنان گرم‌ترین اکتبر ثبت شده تاکنون است.

به گزارش آناتولی، دوره ۱۲ ماهه از نوامبر ۲۰۲۴ تا اکتبر ۲۰۲۵، میانگین دما را ۰.۶۲ درجه سانتیگراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۰ و ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از سطوح پیش از صنعتی شدن نشان داد.

پس از این اندازه‌گیری‌های دما، اکنون تقریباً قطعی است که سال ۲۰۲۵ به عنوان دومین یا سومین سال گرم ثبت شده رتبه‌بندی خواهد شد و انتظار می‌رود که در سطح یا کمی پایین‌تر از سال ۲۰۲۳ باشد که در حال حاضر دومین سال گرم است.

سال ۲۰۲۴ همچنان گرم‌ترین سال ثبت شده تاکنون است.

۴۷۲۳۶

کد خبر 2139719

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین