به گزارش خبرآنلاین از قشم علیرضا امری کاظمی روز چهارشنبه با بیان این مطلب افزود: هدف از برگزاری این مسابقه معرفی غذاها و دسرهایی که از دیرباز و به صورت سنتی توسط اهالی قشم تهیه می شده به همگان و همچنین حفظ و احیای تنوع غذایی جزیره است.
وی موضوعات این مسابقه را تنوع غذایی و دسرهای ویژه جزیره، غذاهای مورد استفاده در آیین ها و مراسم بومی محلی ساکنان جزیره، مقایسه بین غذاهای نسل قدیم و جدید و بکارگیری ابتکار و هنر در پخت غذا و تولید دسر برای معرفی جاذبه های زمین شناسی و طبیعی ژئوپارک (ژئوفود) اعلام کرد.
امری کاظمی با اشاره به اینکه شرکت در این مسابقه برای همه علاقمندان آزاد است، تصریح کرد: ولی در صورت عدم اثبات اصالت عکس و مالکیت فرستنده، این نوع عکس ها از مسابقه حذف می شود.
مدیر ژئوپارک جهانی قشم یادآور شد: عکس ها می تواند با دوربین عکاسی یا دوربین مبایل گرفته شده باشد و هر فرد می تواند تا پنج قطعه عکس را برای شرکت در مسابقه بفرستد، مضاف بر اینکه رعایت اصول اولیه عکاسی و کیفیت مطلوب شرط ورود عکس ها به فرآیند داوری است و تصاویر به صورت دیجیتال و در قالب فایل jpeg از طریق ایمیل به آدرس qeshmgeopark۲۰۰۸@gmail.com یا شماره واتساپی ۰۹۳۰۴۲۶۷۱۴۷ارسال شود.
به گفته وی مهلت ارسال آثاربرای شرکت در این مسابقه ۳۰ مهرماه ۹۹ است و جوایز ارزشمندی به برگزیدگان از طرف مدیریت ژئوپارک جهانی قشم اهداء خواهد شد.
بیست و پنجم مهر ماه امسال، برابر با شانزدهم اکتبر۲۰۲۰، سالروز جهانی غذاست. این روز به افتخار تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته میشود. در این روز، سازمان های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند. استفاده از تجربیات، نحوه تغذیه، انتقال فن آوری از کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه، موجب رونق و پیشرفت در صنعت مواد غذایی در ملل جهان سوم می شود. روز جهانی غذا، تلنگری برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی، یعنی غذا محرومند.
48
نظر شما