ضربه کاری سپاه پاسداران به گروهک تروریستی در مریوان و کامیاران /۳ تروریست به هلاکت رسیدند

فارس نوشت: روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از دو عملیات موفق رزمندگان این قرارگاه علیه گروهک‌های تروریستی در کامیاران و مریوان طی هفته جاری خبر داد

 روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پیچیده عملیاتی رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) در هفته جاری، طی دو عملیات موفق رزمندگان قرارگاه علیه عناصر ضد انقلاب و گروهک‌های تروریستی در مناطق کامیاران و مریوان، سه تن از تروریست‌ها به هلاکت رسیده و سه تن دیگر از آنان زخمی شدند که یک نفر از آنان توسط رزمندگان قرارگاه دستگیر شد.

در این عملیات‌ها مقادیر زیادی سلاح، مهمات و تجهیزات ارتباطی تروریست‌ها توسط رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) کشف و ضبط شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع)، تروریست دستگیر شده از اتباع بیگانه است.

۲۱۶۲۱۶

کد خبر 1442726

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین