۰ نفر
۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۰

منابع خبری از ربوده شدن 12 مهندس ایرانی یک شرکت وابسته به ایران در ولایت فراه در جنوب افغانستان خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری جیهان، "نقیب الله فراهی" از مقامات فراه (700 کیلومتری کابل) در این باره اظهار داشت : صبح امروز در منطقه شیب کوه استان فراه گروهی از افراد مسلح ناشناس به یک شرکت ایرانی حمله ور شده و 12 نفر از مهندسان ایرانی آن را به گروگان گرفتند.

وی تاکید کرد: تاکنون هیچ گروهی مسئولیت ربودن این افراد را برعهده نگرفته است. جزئیات بیشتری از این خبر تاکنون منتشر نشده است.

14181
 

کد خبر 144531

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    0 0
    تا به حال هيچ خيري از اين كشورهاي دوست و برادر نصيبمان نشده و واقعا با ما نيستند مگر اينكه خلافش رو بتونن ثابت كنن اميدوارم هموطنان عزيز و سرمايه هاي كشورمان در صحت و سلامت به كانون خانواده برگردند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین