مراسم فرش قرمز فیلم سینمایی «خیابان بیست‌وچهارم» عصر روز شنبه سوم اردیبهشت از ساعت ۱۸ تا ۲۳ در پردیس سینمای ملت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین،‌ تازه‌ترین فیلم سینمایی سعید اسدی داستان مردی جوان و بیمار است که به ظاهر عاشق خانواده است، اما خانواده‌ای با نظام و قواعد ساخته شده خودش؛ او زندگی را برای نظم می‌خواهد. این بینش و تعارض او با نظام‌های عادی زندگی، اتفاقاتی را بین او و همسر و فرزندش پیش می‌آورد.

این فیلم محصول روزنه ارتباط است که با سرمایه‌گذاری تورج جشاسب ساخته شده است و پخش آن را فیلمیران برعهده دارد. تماشای آن برای کودکان زیر 12 سال توصیه نمی‌شود در گروه سینمایی قدس، در اکران دوم بهار ۹۰ به روی پرده می‌رود.

خیابان بیست و چهارم

مراسم رونمایی فیلم با حضور بازیگران اصلی فیلم شیلا خداداد، مهدی ماهانی، بهاره افشاری، جمشید هاشم‌پور، نیکی کریمی، حمید گودرزی و حدیثه سادات مدنی و همچنین عوامل پشت دوربین از جمله مدیر فیلمبرداری حسن کریمی، صدابردار حسن زاهدی، تدوین محمدرضا مویینی، موسیقی کارن همایونفر و جمعی از بازیگران و کارگردانان شاخص سینمای ایران، مدیران سینمایی، اهالی رسانه و مطبوعات و منتقدان سینما برگزار خواهد شد. در پایان مراسم از عوامل و بازیگران فیلم خیابان بیست و چهارم قدردانی خواهد شد.

مراسم افتتاح فیلم سینمایی «خیابان بیست‌وچهارم» از ساعت ۱۸ تا ۲۳ روز شنبه سوم اردیبهشت‌ماه در پردیس سینمای ملت برگزار می‌شود.

52143

کد خبر 144724

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین