جذب ۳۲میلیارد ریال مشارکت‌های مردمی در قزوین

مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: جذب ۳۲میلیارد و ۶۲۱میلیون ریال مشارکت‌های مردمی در ۶ماه نخست سال جاری در مراکز دولتی و غیردولتی بهزیستی استان قزوین به ثبت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علیرضا وارثی، مدیرکل بهزیستی استان قزوین اظهار کرد: در نیمه نخست سال جاری، اقدامات متعددی برنامه ریزی و اجرا شد تا بتوانیم مشارکت‌های مردمی را در زمینه امور بهزیستی افزایش داده و در نتیجه آن خدمات بیشتری را به افراد تحت پوشش ارائه دهیم.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین افزود: در این مدت، در مراکز دولتی ۲میلیارد و ۱۶۰میلیون ریال به صورت نقدی، ۱۲میلیارد و ۶۹۶میلیون ریال غیر نقدی، ۱۶۶ میلیون ریال ارایه خدمات و در مجموع ۱۵میلیارد و ۲۲میلیون ریال جمع آوری شده است.
وارثی گفت: در مراکز غیر دولتی وابسته به اداره کل بهزیستی، جذب ۶میلیارد و ۶۵۷میلیون ریال به صورت نقدی، ۱۰میلیارد و ۲۹۱میلیون ریال غیر نقدی،  ۶۵۰میلیون ریال ارایه خدمات و در مجموع ۱۷میلیارد و ۵۹۹میلیون ریال مشارکت‌های مردمی به ثبت رسیده است.
او با اشاره به دیگر فعالیت‌های مشارکت‌های مردمی در استان، اضافه کرد: یکی از طرح‌های مهمی که در زمینه فعالیت‌های خیران در بهزیستی استان قزوین انجام می‌شود، طرح حامی است که ۲۸۳فرزند را تحت پوشش قرار می‌دهد و ارزش ریالی آن در مدت ذکر شده،  ۶۸۸میلیون ریال بوده است.
وارثی اظهار کرد: تامین اقلام ضروری زندگی مددجویان از سوی موسسه خیریه مدرسی یکی دیگر از مشارکت‌های مردمی است که ۱۰مددجوی تحت پوشش اداره کل بهزیستی شهرستان قزوین را تحت پوشش قرار می‌دهد و ارزش ریالی آن ۶۰۰میلیون ریال بوده است.
مدیر کل بهزیستی استان قزوین افزود: یک میلیارد و ۸۸۶میلیون ریال در دهه ولایت و یک میلیارد و ۲۴۶میلیون ریال هم به عنوان فطریه از سوی مردم در ۶ماه نخست امسال جذب شده است.

48

کد خبر 1447758

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار