دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و نفت مسجدسلیمان با تساوی بدون گل به پایان رسید

دو بازیکن نفت مسجدسلیمان به کرونا مبتلا شده‌اند، روی نیمکت ذخیره‌های این تیم برابر تراکتور فقط چهار بازیکن حضور داشتند.

اولین روز بازی های لیگ بیستم که با تساوی بدون گل پرسپولیس و سایپا شروع شده بود، با تکرار همین نتیجه در تبریز بین تراکتور و مهمان جنوبی‌اش به پایان رسید.

به گزارش خبرآنلاین  و به نقل از روابط عمومی تیم نفت مسجدسلیمان : دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و نفت مسجدسلیمان با تساوی بدون گل به پایان رسید. هفته اول لیگ برتر فوتبال ایران با انجام یک بازی دیگر پیگیری شد. در این مسابقه تیم‌های فوتبال تراکتور و نفت مسجدسلیمان از ساعت ۱۶:۴۵ در ورزشگاه یادگار امام تبریز به مصاف هم رفتند. این مسابقه در نهایت با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

تراکتور و نفت نسبت به فصل قبل سرمربی‌شان تغییر کرده است و منصوریان برای تراکتور و مجتبی حسینی برای نفت روی نیمکت حضور داشتند.

با توجه به اینکه دو بازیکن نفت مسجدسلیمان به کرونا مبتلا شده‌اند، روی نیمکت ذخیره‌های این تیم برابر تراکتور فقط چهار بازیکن حضور داشتند.

46

کد خبر 1452315

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =