با نمایش دو فیلم «برف روی شیروانی داغ» و «خیابان بیست و چهارم» اکران دوم بهار از هفته گذشته آغاز شد.

به گزارش ایسنا، این اکران در حالی کلید خورد، که از فیلم‌های اکران اول، دو فیلم «اخراجی‌ها3» و «جدایی نادر از سیمین» همچنان در صدر فروش هفتگی بوده و ظاهرا حالا حالاها نباید به انتظار افت فروش‌شان بنشینیم.

فیلم‌های «برف روی شیروانی داغ» و «خیابان بیست و چهارم» بنابر اعلام دفاتر پخش خود، تا کنون در دو روز اول اکران‌شان به ترتیب هفت و هفت میلیون و 200 هزار تومان فروخته‌اند. «خیابان بیست و چهارم» به کارگردانی سعید اسدی در 14 سینما و فیلم «برف روی شیروانی داغ» به کارگردانی محمد هادی کریمی در هفت سینما به روی پرده رفته‌اند.

همچنین بنا بر اعلام مدیر دفتر پخش فیلمیران، فیلم «جدایی نادر از سیمین» پس از یک ماه نمایش یا حضور در 30 سینما، یک میلیارد و 650 میلیون تومان فروخته است. این رقم در کل کشور دو میلیارد و 550 میلیون تومان است.

«اخراجی‌ها 3» نیز پس از یک ماه، با فروشی معادل یک میلیارد و 940 میلیون تومان در تهران، و 4 میلیارد و 540 میلیون تومان در کل کشور همچنان به یکه‌تازی خود در کارزار اکران ادامه می‌دهد. سومین اثر بلند مسعود ده‌نمکی به مانند فیلم اصغر فرهادی 30 سینما از مجموع سینماهای پایتخت را در اختیار دارد.

همچنین بنا بر اعلام دفتر پخش «هدایت فیلم» نمایش «یکی از ما دو نفر»، آخرین اثر تهمینه میلانی در 10 سینما ادامه دارد. فروش این فیلم بعد از یک ماه به 320 میلیون تومان رسیده است. «زن‌ها شگفت‌انگیزند» دیگر فیلم اکران اول نوروز نیز بعد از سی روز 115 میلیون تومان فروخته است. این فیلم هم اکنون در سه سینما بر روی پرده است. 

ردیف

فیلم

تعداد سالن

مدت زمان نمایش

فروش (تومان)

1

اخراجی‌ها 3

30

30

1.940.000.000

2

جدایی نادر از سیمین

30

30

1.650.000.000

3

یکی از ما دو نفر

10

30

320.000.000

4

زن‌ها شگفت‌انگیزند

3

30

115.000.000

5

خیابان بیست و چهارم

14

2

7.200.000

6

برف روی شیروانی داغ

7

2

7.000.000

142

کد خبر 145549

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    تعداد سالنهاى سينما دروغه محضه!
  • رامین IR ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    تعداد سالن های اخراجیهای 3 خیلی بیشتر از جدایی نادر از سیمینه
  • بدون نام IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    کسی تا حالا تبلیغات یکی از ما دو نفر رو تو تلوزیون دیده اگه دیده به ما هم بگه
  • فریده IR ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    دروغ اظهر من الشمس = برابری تعداد سالن های نمایش جدایی نادر از سیمین و اخراجی ها
  • بدون نام US ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    این خبر دروغه. جدایی 22 یا 23 سینما در تهران داره و در مجموع در 14 شهرستان غیر تهران اکران میشه و جدایی در 42 شهرستان. لطفا دروغ نگید
  • بدون نام US ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    فیلم سینمایی جدایی نادر از سیمین در 44 سینما در تهران و شهرستان ها و اخراجی های 3 در 100 سالن سینمایی در سینماهای سراسر کشور به نمایش عمومی رسیده اند.(به گفته آقای سرتیپی پخش کننده دو تا فیلم در خبرگزارهای مختلف)
  • توپولف 154 IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    فقط 30 سينمااخراجي هارو نشون ميده؟؟؟
  • توپولف 154 IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    فقط 30 سينمااخراجي هارو نشون ميده؟؟؟
  • بدون نام IR ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    خبرآنلاین از اینجور زبل بازی ها نداشتیم رفیق !! اون تعداد سالن های سینما رو از شمقدری پرسیدید ؟
  • بدون نام A1 ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    تعداد سالن ها غلطه .تعداد سالن های اخراجیهای 3 خیلی بیشتر از جدایی نادر از سیمینه
  • بدون نام IR ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    دروغ؟!
  • بدون نام IR ۲۰:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    فکر نمیکنی زیادی داری دروغ میگی...
  • alireza US ۲۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    جدایی نادر از سیمین حالا به شهرستانا نیومده
  • alireza US ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    جدایی نادر از سیمین حالا شهرستانا نیومده وقتی بیاد اخراجیهارو می خوره
  • سعید NL ۲۰:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    من نمیدونم این ملت در باره هیچ چیز خبر ندارنفقط نظر میدن!!دوستان گلم این فروش تهرانه نه کل ایران!!!
  • بدون نام IR ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    آمار مختص تهران است
  • شاهين IR ۲۲:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    بابا اول مطلب نوشته به گزارش ايسنا چرا به اينا گير مي دين.
  • عاشق ده نمکی US ۲۳:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۲
    0 0
    زنده باد حاج مسعود گل کاشتی
  • امیر IR ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    0 0
    فیلم اخراجی ها اصلاً با جدایی نادر از سیمین قابل قیاس نیست. شاهکار فرهادی کجا و اخراجی های بی مفهوم ده نمکی کجا!!!