بازرسی کل کشور به دلیل کاهش ساعت ادارای شهر تهران از استانداری تهران به دیوان عدالت اداری شکایت کرد.

 

خبرگزاری فارس:

 بازرسی کل کشور به دلیل کاهش ساعت ادارای شهر تهران از استانداری تهران به دیوان عدالت اداری شکایت کرد.

سازمان بازرسی کل کشور به دلیل کاهش ساعت کاری ادارات شهر تهران از استانداری تهران شکایت کرده و امروز نیز جلسه‌ای در دیوان عدالت ادارای برای ارائه ادله‌های لازم استانداری برای کاهش ساعت ادارای برگزار شد.

جلسه‌ دیگری در روز دوشنبه در دیوان عدالت ادارای برگزار می‌شود و در خصوص قانونی و یا غیر قانونی بودن کاهش ساعت کاری ادارات تصمیم‌گیری می‌شود.

کاهش ساعت کاری ادارات شهر تهران در سال گذشته در کمیته اضطراری آلودگی هوای شهر تهران تصویب شد و در سال جاری ساعت کاری ادارات برای کاهش آلودگی هوای شهر تهران و ترافیک از ساعت 8 تا 14:30 اعلام شد.

42

 

کد خبر 145759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    0 0
    قاضی از یک واحد اجرایی به یک قاضی دیگر شکایت کرد!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین