سایت آفتاب نیوز نوشت:

در حاشیه برگزاری درس خارج فقه آیت‌الله العظمی وحید خراسانی، ایشان با نهی از بی‌احترامی به خلیفه دوم اهل سنت، از شاگردان خود خواست همانند گذشته، از توهین به خلفای اهل سنت پرهیز کنند.

ماجرا از آنجا آغاز شد که آیت‌الله العظمی وحید خراسانی در حین درس، روایتی از کتاب تفسیر کبیر امام فخر رازی را قرائت کردند و در حین قرائت این روایت، درباره خلیفه دوم اهل تسنن، عمر بن خطاب، پس از نام ایشان، عبارت (رضی‌الله عنه) را به کار بردند. پس از این عده‌ای از طلاب با صدای بلند کلماتی را خطاب به خلیفه دوم بیان کردند که این عمل با واکنش صریح حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی روبه‌رو شد.

در همان هنگام، این مرجع تقلید شیعیان، با عصبانیت خطاب به طلاب توهین کننده فریاد زدند: مگر نگفته بودم سر درس من از این گونه کلمات به کار نبرید!

/30119

کد خبر 145990

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ... IR ۰۴:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    2 0
    مردود است يعني چه؟ يعني حرام؟
  • حسین IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    4 7
    همانطور که رهبر انقلاب هم فرموده اند اصحاب ویاران بیامبر که در مکتب ایشان درس خوانده وتربیت شده اند موراحترام کل مراجع هستند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین