گردنه‌های استان قزوین سفیدپوش شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین از بارش برف در تمام ارتفاعات و گردنه‌های این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ جواد حق لطفی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: هم اکنون برف در گردنه آوج در محور قزوین- همدان، کوهین در آزادراه قزوین- رشت، گردنه هجیب در محور بویین زهرا به ساوه، گردنه‌های الموت، ارتفاعات طارم و محور تاکستان به زنجان در حال باریدن بوده و در سایر محورهای استان قزوین نیز بارش ها به صورت باران است. 
او با بیان اینکه بارش برف در الموت همراه با کولاک است بیان کرد: با توجه به کاهش دید در محورهای برفی و لغزنده بودن سطح جاده ها، رعایت فاصله طولی در هنگام رانندگی الزامی است و رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت کنند. 
حق لطفی ادامه داد: در حال حاضر عملیات برفروبی و نمک پاشی نیز در مسیرها توسط راهداران در حال انجام است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین با تاکید بر خودداری از سفرهای غیر ضروری افزود: مردم برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ اطلاعات را دریافت کنند.
۳۵۰راهدار در ۲۶راهدارخانه استان قزوین به همراه ۳۰۰دستگاه ماشین آلات در حال ارائه خدمات راهداری زمستانی هستند. 
استان قزوین پنجمین استان از نظر تعداد گردنه‌های برف گیر در کشور است.

46

کد خبر 1461217

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار