۵۰هکتار باغ گردو در قزوین اصلاح شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: طی دو سال ۵۰هکتار باغ گردو با ویژگی مقاومت مقابل سرمازدگی در این استان ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مجید اسماعیلی، معاون سازمان جهادکشاورزی استان قزوین گفت: اصلاح این باغات از طریق اجرای سامانه نوین آبیاری نوین، پیوند و سرشاخه کاری و کشت ارقام مرغوب که مقاوم به سرمازدگی بوده و دارای عملکرد بالایی هستند انجام شده است.
او اظهار کرد: همچنین طی سال گذشته یک باغ  گردو مدرن از نوع خارجی و شامل فرنور، چندلر و فراکت  در استان احداث شده است.
این مقام مسئول گفت: ارقام کشت شده دیرگل بوده و ضمن مقاومت بالا در برابر سرمازدگی، عملکرد و تولیدشان نسبت به باغ های سنتی بین ۵۰ تا ۱۰۰درصد و حتی بالاتر بیشتر است و محصول آنها از کیفیت زیادی برخوردار بوده و قابلیت صادرات دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قزوین یادآور شد: با ایجاد این باغ ها، مساحت باغ های مدرن و اصلاح شده استان به  ۱۰۰هکتار افزایش یافت.
اسماعیلی اظهار کرد: تلاش داریم از طریق پیوندزنی و سرشاخه کاری، باغ های سنتی گردو در استان را اصلاح و جوان سازی کنیم که ۲مزیت مهم مقاومت در برابر سرما و افزایش عملکرد را در پی دارد.
در حال حاضر بیش  پنج هزار هکتار باغ گردو وجود دارد.

46

کد خبر 1461255

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار