هند خواستار از سرگیری واردات نفت از ایران است

ایرنا نوشت: وزیر نفت هند خبر داد که دهلی‌نو قصد دارد پس از آغاز به کار دولت جو بایدن رییس جمهوری منتخب آمریکا، واردات نفت از ایران و ونزوئلا را از سر بگیرد.

به گزارش نشریه "بیزینس استاندارد"، «دارمندرا پرادان» روز چهارشنبه گفت: هند می‌خواهد پس از آغاز به کار بایدن، منابع نفتی خود را تنوع بخشیده و واردات این محصول را از کشورهایی چون ایران و ونزوئلا از سر بگیرد.

وی افزود: به عنوان خریدار، هند علاقه‌مند است گزینه‌های بیشتری برای خرید محصول مورد نیاز و مقاصد بیشتری برای خرید نفت در سبد خود داشته باشد.

به گزارش "ساندی گاردین"، ایران همیشه یک صادر کننده قابل اعتماد نفت برای هند بوده و برای تامین نیاز انرژی دهلی‌نو به این کشور کمک کرده است.

پیش از این هند در میان بزرگ‌ترین مشتریان نفتی ایران قرار داشت به گونه‌ای که این کشور در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۱۸ حدود ۲۳.۵ میلیون تن نفت خام از ایران وارد کرد. با تخفیف‌های آمریکا به هند و هشت کشور دیگر برای واردات نفت از ایران، دهلی‌نو توانست واردات نفت خود را از ایران افزایش دهد. در این سال‌ها ارزش واردات نفت هند حدود ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بود.

311311

کد خبر 1462173

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
    5 1
    البته اگر تندروها اجازه بدن. منظورم داخلی ها هستند
  • IR ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
    1 4
    هندی که استقلال ندارد و وابسته به آمریکاست چه دلیلی داره نفت و کاز بدهیم ومثل گدا ها دنبال پولمان باشیم، چرا نسوولین فروش نفت را FoB در چار بهار یا یا در هر جای دیگر نمی کنند ، پول اول در ایران بیاید یا طلا که هند زیاد دارد، چرا نقد را رها مردید و توسعه بند چار بهار را به ریش آنها بستید که رها کنند با یک تحدید آمریکا ، مگه پیمانکا ان ایرانی فشل هستند
  • IR ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
    3 2
    خیلی احمقیم اگر به هندیها دوبره نفت بفروشیم
  • IR ۲۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
    5 2
    عجب رویی د ارند این کشورها هنوز ۷ میلیارد بدهیشان نداده دوباره نفت مجانی می خواد
  • IR ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
    3 2
    یکی از نامردان عالم همین هند است
  • حسن IR ۲۳:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
    3 1
    نه بابا میخواهی وام هم بهت بدیم عجب پرو هستن اینا روابط با پاکستان رو گسترش بدید

آخرین اخبار