اصلاً حال خوشی ندارم!

برای چه حال خوشی داشته باشم؟ ادبیات، وارد عرصه‌ی تازه‌ای شده یا سینمای ما مشکلات‌اش حل شده یا وضع خودم به عنوان یکی از دست‌اندرکاران نقد ادبی، نقد سینمایی، شعر، قصه،روزنامه‌نگاری تکانی خورده؟ نه به خدا ، خودتان قضاوت کنید!
آن قدر حس و حال غایب است این وسط که حتی نمی‌دانم دیگر از چه و کجا و...[ این حرف‌ها !] بنویسم؟ شما چه‌طور؟ [می‌دانید!] بگذارید ببینم، می‌شود یکی دو بهانه جور کرد برای آخر و عاقبت‌دار شدن این متن یا نه! چه‌طور است اصلاً فقط تیتر بگذارم و والسلام؟ نظر شما چیست؟ حالا هرچه!شروع کنیم:
یک- سینمای تهمینه میلانی دیگر نه افشاگری‌ست نه نوگرایی نه فریاد زن ایرانی نه حتی جذاب برای آن چند نفری که سرشان درد می‌کرد که با اکران هر فیلم میلانی بریزند جلوی سینمای نمایش‌دهنده ومشت بالا ببرند واز حقانیت چیزهایی دفاع کنند که لابد در این فیلم‌ها غایب بود.
دو- راستی یعنی چه؟! شعر تعطیل شد و رفت پی کارش؟ شما که فکر نمی‌کنید که با برگزاری یک «شب شعر فجر» به جای «جشنواره شعر فجر»، می‌شود از به جا‌ آوردن نمازمیت بالای سر این میت خودداری کرد؟
سه- راستی آن قصه نویسان بااستعداد و امیدوار دهه هفتاد کجا رفتند؟ تازه داشت قصه نویسی ما یک جانی می‌گرفت.تهران وشهرستان‌ها پر از جلسات قصه نویسی شده بود وبازتاب این جلسات را می‌شد هم در روزنامه‌ها دید هم در نشریات تخصصی. نشریات تخصصی قصه کجا رفتند؟ کجا هستند؟الفاتحه...
چهار- ما نقد سینمایی داریم؟ کدام نقد؟ 20 نفر می‌نویسند در باره یک فیلم و همه هم اشاره می‌کنند به یک مشکل یا چند مشکل مشترک و بعد فیلمساز محترم، آن اشکال را تا یک کرور فیلم بعدی هم ادامه می‌دهد؛ این یعنی نقد فیلم‌نویسی؟ من که به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آن می‌گویم بدبختی ،فلاکت،بیچارگی!
پنج- منتقد ادبی کیلویی چند؟ مملکتی که تولیدات ادبی داخلی‌اش دخل وخرج نمی‌کند،نقد می‌خواهد چه کار؟ این قرتی بازی‌ها مال آن کشورهایی‌ست که نویسنده و شاعر درآن اعتباری دارد وزندگی‌اش ازاین راه تأمین می‌شود.بابا بیایید بروییم سراغ یک کاری که رومان بشود به در وهمسایه بگوییم!
شش- روزنامه‌نگاری؟ببینید یک چیزی بهتان می‌گویم ناراحت می‌شویدها! ول کنید دیگر!بگذارید به درد خودمان بسوزیم! من که هر کس از فامیل ومأمور جمع‌آوری دیش گرفته تا مسئول تربیت بدنی محل می‌پرسد ، می‌گویم کارمندم![صرفاً برای آبروداری!]
هفت- باورتان می‌شود؟ آقای... تمایل دارد که چهارش را هم بسازد! وقتی سودربرگ ، یاران اوشن2 را ساخته بود وفروش نکرده بود، کلونی گفته بود این انگیزه‌ای می‌شود برای ساخت سومی‌اش بلکه فروش کند!

 

کد خبر 146789

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • چکاوک IR ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۰۷
    1 0
    تیترتان ربطی به متن نداشت ولی حق با شماست ...