فارس نوشت:

مدیرکل اوقاف استان فارس گفت: دیوارکشی اطراف مسجد وکیل بدون مجوز سازمان اوقاف بوده است.

حجت‌الاسلام غلامرضا محمدزاده در خصوص اعتراض معاون سازمان میراث فرهنگی به سازمان اوقاف برای دیوارکشی اطراف مسجد وکیل اظهار داشت: ستاد عتبات عالیات طی نامه‌ای به سازمان اوقاف درخواست کرد که در مسجد وکیل شیراز کارهای ظریف منُبت‌کاری ساخت صندوق‌هایی برای قبور ائمه معصومین در عراق را انجام دهد.

وی ادامه داد: بنده دو سؤال دارم؛ اول اینکه از آیت‌الله ایمانی؛ پیش‌نماز مسجد، بپرسند که این اقدام با شئونات مسجد وکیل شیراز تعارض نداشته باشد و دوم اینکه میراث فرهنگی نیز باید این اقدام را تأیید کند.

حجت‌الاسلام محمدزاده افزود:‌ آیت‌الله ایمانی گفتند که اگر این اقدام خلاف شئونات و مزاحم اقامه نماز مسجد نباشد، اشکالی ندارد. میراث نیز به اقرار ستاد عتبات عالیات استان فارس گفته بود که اجازه دارد این کار را انجام دهد بنابراین سازمان اوقاف برای کارهای ظریف منُبت‌کاری این اجازه را داده است.

مدیرکل اوقاف استان فارس بیان کرد: وجود الوارهای سنگین در مسجد و تبدیل مسجد به کارگاه حرام است.

وی اظهار داشت: سازمان اوقاف با ستاد عتبات عالیات استان فارس صحبت کرده و تذکر نیز داده است ضمن اینکه بنده با سازمان اوقاف تهران نیز در این رابطه صحبت کرده‌ام.

حجت‌الاسلام محمدزاده گفت:‌ بنابراین سازمان اوقاف این دیوارکشی را تأکید نمی‌کند و بنده دو هفته قبل نیز با رئیس سازمان میراث فرهنگی استان فارس صحبت کرده‌ام و گفتم که باید به ستاد عتبات عالیات تذکر دهند ضمن اینکه به خادم مسجد وکیل هم گفتم که کارگران را به داخل مسجد راه ندهد.

مدیرکل اوقاف استان فارس گفت: ما مخالف دیوارکشی اطراف مسجد وکیل هستیم و این اقدام را تأیید نمی‌کنیم ضمن اینکه این اقدام برخلاف برنامه کاری سازمان اوقاف است که البته سازمان میراث فرهنگی نیز باید در حفظ و حراست از بناهای تاریخی نظارت کند.

47/331

کد خبر 146842

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین