حسن بهشتی پور در گفتگویی با خبر در پاسخ به این سوال که فضای رسانه ای جهان عرب در طول تحولات چند ماهه اخیر را چگونه ارزیابی می کنید،گفت:به خاطر داشته باشیم که هیچ رسانه ای بدون جهت گیری وجود ندارد.همه رسانه های دنیا بدون استثنا جهت گیری خاص خود را دارند.
وی در ادامه افزود شبکه الجزیره عربی که پربیننده ترین شبکه در جهان عرب سیاست های متمایل به دولت قطر دارد و در عین حال سعی دارد که به عنوان شبکه ای بین المللی حضوری فعال در تحولات جهان عرب داشته باشد.این حضور تاکنون در بخش انگلیسی و عربی بسیار پررنگ بوده است.
مدیر سابق شبکه العالم با بیان اینکه رسانه ها به اندازه و توان خود تأثیرگذار هستند،تصریح کرد یک رسانه نمی تواند حکومتی را برکنار و یا آن را بر سرکار بیاورد ولی می تواند در بسیاری از موارد همچون کاتالیزور عمل کند. به عبارتی رسانه می تواند سرعت این روند را تحت تأثیر قرار دهد و با برجسته سازی اخبار تحولات، روندهای انقلابی را سرعت ببخشد.مثلا نقش برجسته و پررنگ شبکه الجزیره در تحولات تونس و مصر.16146
متن کامل این گفتگو را اینجا بخوانید.
نظر شما