منیرالسادات موسوی، نویسنده در گفتوگو با فارس درباره اثر راه یافته خود به نمایشگاه کتاب تهران اظهار داشت: کتابی با عنوان «فصل آرزوهای صورتی» با موضوع دفاع مقدس، خاطرات خانم جوانی است که همسرش در جنگ مفقود میشود و مدتها به دنبال او میگردد و نامههایی برایش مینویسد، این اثر در حدود 130 صفحه قطع رقعی برای گروه سنی بزرگسال از سوی نشر «روزگار» منتشر شده است و در بیستوچهارمین نماییشگاه کتاب تهران به مخاطبان ارائه میشود.
وی با بیان این که اکثر شخصیتهای کتابش را خانمها تشکیل میدهند، افزود: محوریت زن در دوران دفاع مقدس، مشکلات آنها پس از جنگ و در زمان جنگ، مشکلاتی که خانوادهها با آن دست به گریبان هستند، در این اثر دیده میشود، این مجموعه پکیجی از مسائل پس از جنگ است که نگارش و بازنویسی آن حدود 2 سال به طور انجامید.
موسوی درباره دیگر رمان راه یافته خود به نمایشگاه ابراز داشت: «جنگ و عشق» عنوان دیگر اثر بنده است، این اثر با موضوع دفاع مقدس تالیف شده، شخصیت آن خانمی است که همسرش در جنگ مفقود میشود و به دنبال وی میگردد.
وی ادامه داد: کتاب «جنگ و عشق» در حدود 122 صفحه در سال 86 برای گروه سنی بزرگسال از سوی انتشارات «نوآور» منتشر شد، در صورت حضور این انتشارات در نمایشگاه، اثر بنده نیز در نمایشگاه ارائه میشود.
موسوی با بیان این که نگارش و بازنویسی این اثر حدود 5 سال بهطول انجامید، تصریح کرد: نسخه اولیه این اثر در حدود 300 صفحه بود و در آن تمام جزئیات جنگ خوزستان بیان شده، پس از چندبار بازنویسی ترجیح دادم فقط محوریت داستان با یک زن باشد، بنابراین مسائل حاشیهای و نظامی جنگ را به منظور آرامتر شدن و دلنشینتر شدن، حذف کردم، چرا که معمولا خانمها بیشتر استقبال میکنند به همین علت حجم این اثر به 122 صفحه کاهش یافت.
این نویسنده با اشاره به نام دیگر اثر خود، عنوان کرد: رمان «طوفان و زنبق» با موضوع دفاع مقدس و محوریت جانبازان و مسائل و مشکلات آنان در حدود 120 صفحه برای گروه سنی بزرگسالان در سال 88 از سوی نشر «نوآور» منتشر شد.
موسوی در ادامه خاطرنشان کرد: مجموعه داستان «نیلوفر و ماه» مجموعه خاطرات دانشجویان دختر مبارز دوران انقلاب است که مسائل، مشکلات آن زمان، درگیریها، مبارزات مسلحانه و غیرمسلحانه و مخفیانه در این مجموعه داستان وجود دارد؛ این اثر در حدود 150 صفحه با 16 داستان در اواخر سال 88 از سوی نشر «چامه» منتشر شد که در صورت حضور این انتشارات در نمایشگاه، چاپ اول آن ارائه میشود.
موسوی افزود: سوژههای این مجموعه از اوایل پیروزی انقلاب در ذهنم بود، یادداشتهای کوتاهی نیز در این مدت نگاشتم، اما نگارش و بازنویسی آن 2 سال و یک سال نیز مراحل مجوز و نشر آن به طول انجامید.
این نویسنده در ادامه درباره آثار در دست انتشار خود ابراز داشت: نگارش مجموعه داستانی با عنوان «لطفا پنجره را ببند» به پایان رسیده و هماکنون مرحله صحافی و طراحی جلد خود را در انتشارات «امیرکبیر» به سر میبرد، قرار است از این اثر در نمایشگاه کتاب به همراه دیگر آثار این انتشارات رونمایی میشود.
به گفته وی، مجموعه داستان «لطفأ پنجره را ببند» شامل 16 داستان در مورد خانوادههای شهدا، جانبازان، انقلاب و ارتباط همسران شهدا و جانبازان است که در حدود 130 صفحه منتشر میشود و نگارش آن حدود 2 سال به طول انجامید.
موسوی در خصوص اثر در دست تألیف خود، اظهار داشت: نگارش رمانی با عنوان «سماع بر چوبه دار» را به سفارش «انجمن قلم ایران» به پایان رساندم، این اثر زندگینامه داستانی در مورد "حلاج " عارف قرن سوم است، در این اثر به تمام واقعیات زندگی حلاج و هرآنچه که در منابع آمده رنگ و لعاب رمان گونه داده شده البته این رمان گزارش نیست.
وی افزود: سعی کردم این اثر را به سبک نثر قرن سوم بنویسم، همان نثری که حلاج سخن میگفت، نگارش و تحقیق این اثر یک سال زمان برد و قرار است از سوی انجمن قلم ایران منتشر شود.
نویسنده «فصل رزهای صورتی» درباره دیگر اثر در دست نگارش خود، تصریح کرد: نگارش رمانی با موضوع زندگینامه داستانی حاج ملاهادی سبزواری؛ از فقها و علمای دوره قاجار با عنوان «حکیم سبزوار» را به سفارش «انجمن قلم ایران» به پایان رسیده، این اثر هماکنون در مرحله ویراستاری نهایی به سر میبرد و قصد دارم تا اواخر بهار سال جاری آن را به انجمن قلم برای نشر بسپارم.
به گفته وی، نثر این اثر به سبک زمان قاجار است، اما برای نگارش از اطلاعات، منابع و مآخذ، صحبتهای شاگردان حاج ملاهادی، زندگی نامه شخصی وی به قلم خودش و آثار فقهی و اصولی بهره بردهام.
موسوی درباره دیگر اثر در دست تألیف خود عنوان کرد: نگارش رمانی با عنوان «میخواستیم زندگی کنیم» با موضوع انقلاب برای گروه سنی بزرگسالان به پایان رساندم و هماکنون در مرحله اخذ مجوز به سر میبرد، این اثر در مورد زنی است که در ابتدای انقلاب حدود 20 سال دارد و پس از گذشت 30 سال از انقلاب خاطرات خود را در سن 50 سالگی و در بستر بیماری برای پزشک معالج خود که دختر جوانی است، بازگو میکند.
نویسنده مجموعه «نیلوفر و ماه» ادامه داد: این رمان در حدود 200 صفحه است که نگارش این داستان حدود 2سال به طول انجامید، اما ایده آن، سالها در ذهنم وجود داشت، این رمان بر اساس مشاهدات اجتماعی و تجربیات شخصی و دیدهها و شنیدههای بنده از آن روزهاست.
6060
نظر شما