جذب ۱۸۰سرمایه‌گذار در شهرکهای صنعتی قزوین

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین گفت: از ابتدای سالجاری تا پایان نیمه دوم دی ماه، ۱۸۰سرمایه‌گذار داخلی و خارجی در شهرکها و نواحی صنعتی تابعه استان جذب شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از  قزوین؛ حمیدرضا خانپور، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال جهش تولید و در راستای جذب سرمایه‌گذار، ایجاد رونق اقتصادی، توسعه تولیدات ایرانی و اشتغال پایدار جوانان، این شرکت از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به جذب ۱۸۰متقاضی سرمایه‌گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان شده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۸۹قرارداد  بوده که رشد دو برابری در تعداد جذب سرمایه گذاران صنعتی داشته ایم که بیش از ۶۰درصد سرمایه گذاران با توجه به رضایت سرمایه گذاری گذشته و حمایت های استانی طرح توسعه خود را در استان اجرا می کنند.

او میزان مساحت زمین صنعتی واگذار شده را ۱۸۴هکتار عنوان کرد و یادآور شد: میزان سرمایه گذاری قراردادهای منعقده بیش از ۳۹هزار میلیارد ریال است که  با راه اندازی این طرح های صنعتی زمینه امید به اشتغال و اشتغال پایدار  هفت هزار نفر فراهم می شود.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان با بیان اینکه طی سال‌های اخیر با وجود تنگناهای مالی موجود در کشور و تحریم‌ها با رشد سرمایه‌گذاری از حیث تعداد و میزان در شهرک‌های صنعتی استان قزوین روبه‌رو بوده‌ایم، افزود: بر همین اساس و با سرمایه‌گذاری‌های انجام شده طی سال‌های اخیر، ۳۵درصد اشتغال ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی استان مربوط به دولت یازدهم و دوازدهم بوده است.

خانپور در ادامه از قزوین به‌عنوان استانی پرجاذبه برای سرمایه‌گذاری صنعتی نام برد و اظهارکرد: با توسعه شهرکهای صنعتی و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده از سوی دولت در ایجاد زیرساخت ها برای استقرار واحدهای تولیدی، زمینه استقرار و ایجاد واحدهای صنعتی وجود دارد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین یادآور شد: بیشترین حجم سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در شهرک‌های صنعتی استان مربوط به شهرک‌های صنعتی تقاضا محور  لیا، کاسپین یک و ۲ (آبیک)، خرمدشت، حیدریه و آراسنج بوده است.

46

کد خبر 1473894

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار