به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان ؛ علیمردان طالبی، در گفتگویی با اعلام مطلب فوق افزود: این حادثه حوالی ظهر روز شنبه روی داد که بر اثر پارگی کابل نگهدارنده، پل تقاطع غیر همسطح سردار شهید همدانی دچار شکستگی و ریزش شد.
وی گفت: اطلاعات تکمیلی در خصوص دلایل اصلی بروز این حادثه و همچنین میزان خسارت های ناشی از آن متعاقبا اعلام می شود.
لازم به ذکر است، پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید همدانی در سه سطح با یک عرشه پل اصلی با عرض ۱۱ متر و طول ۹۷ متر و همچنین پل طبقه دوم طراحی و درحال احداث است.
عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح سردار همدانی آبان سال ۹۴ با اعتبار ۴۳۰ میلیارد ریال آغاز شد، این تقاطع غیرهمسطح در قالب سه سطح و دو دوربرگردان احداث می شود.
تقاطع غیرهمسطح شهید همدانی در مسیر ارتباطی شهر همدان به غرب کشور واقع شده و نقش موثری در کاهش بار ترافیکی شهر در این مسیر اصلی و ارتباطی دارد.
46
نظر شما