نیروی انتظامی: دیروز بیش از ۵۰ هزار خودرو به دلیل عدم رعایت محدودیت کرونا جریمه شدند

نیروی انتظامی اعلام کرد: در روز گذشته از ادامه سفر بیش‌ از۱۴ هزار خودرو جلوگیری کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نیروی انتظامی در تشریح گزارش عملکردش در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا در روز دوشنبه اعلام کرد که در این روز ۴۱۹۵ نفر از نیروهای خود را در ۱۹۵۸ نقطه از کشور به کار گرفت.

در روزگذشته کاهش دو درصدی تردد خودروها نسبت به مدت مشابه سال قبل رخ داده و ماموران پلیس به رانندگان ۲۴ هزار و ۸۹۳ دستگاه خودرو سواری تذکر لسانی دادند.

همچنین از ادامه سفر ۱۴ هزار و ۱۱۷ دستگاه خودرو نیز جلوگیری شده و راننده و سرنشینان آنها به مبدا خود بازگردانده شدند.

پلیس درباره اقداماتش در حوزه صنوف نیز اعلام کرد که از ۸۰۹۳ واحد صنفی بازدید کرده و در جریان آن به ترتیب برای ۴۷۷۵ و ۹۹۱ واحد تذکر و صورتجلسه صادر و ۲۱۶ واحد صنفی هم پلمب شد.

تعداد خودروهای جریمه شده در طرح محدودیت تردد شبانه نیز ۵۰ هزار و ۲۰۵ دستگاه است. همچنین ۳۷ هزار و ۵۲۶ دستگاه خودروی سواری نیز در مناطق نارنجی جریمه شدند.
در روز گذشته ۳۷ هزار و ۴۴۶ پیامک نیز به رانندگان خاطی ارسال شده است.

۴۷۲۳۱

کد خبر 1475547

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین