کشف ۵۰۰ دستگاه ماینر از یک شرکت در ارومیه

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی از کشف ۵۰۰ دستگاه ماینر قاچاق در یکی از شرکت‌ها در شهر ارومیه خبرداد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، سردار مسعود خرم‌نیا در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی خبر واصله مبنی بر وجود مزرعه بیت کوین در یکی از شرکت‌های شهرستان "ارومیه"، ماموران پلیس امنیت اقتصادی، با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی محل نگهداری دستگاه‌های ماینر (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) شدند.

وی با اشاره به رصد اطلاعاتی و تعاملات صورت گرفته با شرکت توزیع نیروی برق استان و اخذ مجوز قضائی، افزود: مأموران پس از تکمیل تحقیقات به بازرسی از محل شناسایی شده پرداخته و تعداد ۵۰۰ دستگاه ماینر کشف و یک متهم را در این رابطه دستگیر کردند.

این مقام ارشد انتظامی در پایان با اشاره به تشکیل پرونده و تحویل متهم به مراجع قضائی، تصریح کرد: ارزش ریالی این اقلام توسط کارشناسان مربوطه، ۳۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

کد خبر 1478014

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار