واکنش پلیس به خبر سیلی نماینده مجلس به صورت سرباز راهور

تسنیم نوشت: سخنگوی نیروی انتظامی درباره خبر منشتر شده مبنی بر سیلی نماینده مجلس به سرباز راهور گفت: سردار اشتری بلافاصله دستور ویژه‌ای برای حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی نیروی انتظامی صادر کرد.

سردار مهدی حاجیان، در واکنش به انتشار خبری مبنی بر سیلی یکی از نمایندگان مجلس به مأمور وظیفه راهور در محدوده خط ویژه دروازه دولت پایتخت و بازتاب آن در فضای مجازی، اظهار کرد: سردار حسین اشتری؛ فرمانده نیروی انتظامی بلافاصله دستور ویژه‌ای برای حمایت از حقوق  سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع  از طریق معاونت حقوقی و بازرسی نیروی انتظامی صادر کرد.

سخنگوی نیروی انتظامی با اشاره به اینکه صیانت از حقوق  آحاد پرسنل نیروی انتظامی از دستورات اکید فرمانده نیروی انتظامی است، افزود: اعتقاد، باور و  تأکید  سردار اشتری همواره  بر این است که سربازان وظیفه را نیز چون فرزندان خود  بدانیم  و در صیانت از شخصیت، کرامت انسانی و حق و حقوقشان  لحظه‌ای دریغ و درنگ  نکنیم، ایشان بارها به همه فرماندهان تأکید کرده‌اند که این جوانان، امانتی در دستان ما هستند  بنابراین اجازه نمی‌دهیم  به ساحت مقدس سبزپوشان  خدوم نیروی انتظامی در هر جایگاه و مقامی توهین و تعدی شود.

این مقام انتظامی تأکید کرد:در صورت احراز تقصیر نماینده مجلس، نیروی انتظامی از حق کارکنان خود به جدیت دفاع خواهد کرد. 

۲۳۵۲۳۲

کد خبر 1479120

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عرشیا DE ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    4 0
    چقدر این ادبیات اشناست ،اهان یادم اومد ،اون سرباز بیگناهی که توسط اون دادستان سیلی میخوره و اوایل میگن ما چکارها که نمیکنیم و فلان و بهمان ولی بعداز چند ساعت سرباز بینوا مجبور به دادن رضایت میشود ،خدا وکیلی جمع کنید این بساط مسخره رو.....
  • بهنام IR ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    2 0
    این نماینده ها خیال می کنن رفتن مجلس دیگه جان و مال ملت رو صاحب هستند
  • IR ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    3 1
    البته که سرباز صددرصد مقصره،شک نداریم
  • علی GB ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    1 0
    اگه ثابت شد سیلی زده جان ما پیگیری کنید و یه مجازاتی در شان جایگاه قانون گذار واسه نماینده در نظر بگیرید . باز به صورت کاملا طبیعی سرباز و نیروی انتظامی از حق خودش نگذرند .
  • علی IR ۱۷:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    1 0
    تو گوش سرباز زده ایشان در پی احراز تقیصیر میباشند اصلا سرباز تقصیر کار کجای قانون اساسی به یک نماینده چند درصدی این حق را میدهد بصورت فزیکی عکس العمل به خرج دهند .
  • نادر IR ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    3 0
    حالا بعد از كلي خط و نشان دادن به هم با هم كنار ميايند و سرباز را محكوم
  • احسان الله خان IR ۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    1 0
    مثل جریان سرباز بابلی دفاع میکنی؟
  • ارسلان IR ۱۹:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    2 0
    همه منتظریم که ببینیم این دفعه دیگه چکار میکنید؟؟؟ فقط بدونید مطمئنا دنبال عذر خواهی سرباز وظیفه نیستیم.
  • ح ر IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    1 0
    انسان زیر زبانش پنهان است. چه راحت اعتراف می کنند که در انجام وظایف فرزند و غیر فرزند وجود دارد.
  • مهدی IR ۲۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    2 1
    نمایندگان انقلابی مجلس انقلابی را بهتر بشناسیم
  • قشقایی IR ۲۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    2 1
    اینها خودشان را نماینده حضرت علی(ع) می دانند . آف بر شما.
  • علی IR ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۴
    2 1
    خطرناکترین نمایندگان مجلس تاریخ ایران همین نمایندگان این مجلس هستند.متاسفانه همشونم ترمز بریده اند
  • محسن IR ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
    2 0
    ممنون از دفاع شما.ولی اون جاهایی که دوربین نیست چطوری دفاع میکنین؟؟؟؟
  • IR ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
    0 0
    انشااله که تابه نتیجه رسیدن واحقاق حق آنها کوتاه نیایندسیلی زدن برای دشمنان است نه سربازدلسوزی که بدون هیچ چشمداشتی مشغول انجام وظیفه س ازآقای اشتری هم سپاسگزاریم
  • IR ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
    0 0
    بالاخره سربازه سیلی خورده یا سربازه دروغ می‌گه؟ یا نماینده دروغ می‌گه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین