در بازی مقابل سپاهان با سیستم و شکل جدیدی وارد زمین می شویم

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: در بازی فردا مقابل تیم فوتبال سپاهان با سیستم و شکل جدیدی وارد زمین می شویم.

به گزارش خبرنگار  خبرآنلاین از آبادان، سید اکبر پورموسوی عصر امروز در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل تیم فوتبال سپاهان اظهار کرد: با توجه به اینکه ما حدود دو هفته بازی نداشتیم در این فرصت سعی کردیم تا بر روی مواردی که تقریبا مشکل داشتیم چه به لحاظ بدنی و یا تاکتیکی کار کنیم تا اشکالاتمان برطرف شود.

وی با بیان اینکه با تلاش و انگیزه ای که بچه ها در تمرینات داشتند این اتفاق رخ داد، افزود: با توجه به اینکه ۴ هفته تا نیم فصل باقی مانده، سعی کردیم تا قدری شکل بازیمان را تغییر دهیم و لذا فردا به دنبال آنیم که با سیستم و شکل جدیدی وارد زمین شویم.

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت تصریح کرد: با توجه به اینکه بازیکنانمان در ۱۵ روز گذشته خیلی خوب تمرین کردند و آنالیزی خوبی که از تیم سپاهان داشتیم امیدواریم فردا بتوانیم بازی خوبی مقابل این تیم ارایه کنیم و بتوانیم سه امتیاز بازی خانگی را به دست آوریم.

پورموسوی یادآور شد: برای بازی فردا مقابل سپاهان بازیکن محروم نداریم، پزشک تیم در تلاش است تا سید فاخر تهامی (مصدوم) را به بازی فردا برساند.

48 

کد خبر 1479517

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =