۰ نفر
۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۴
تمجید حسینی از گلی که استقلال زد

سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان گفت: هم می توانستیم استقلال را ببریم و هم به این تیم ببازیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سید مجتبی حسینی در نشست خبری پس از تساوی یک یک بازی نفت مسجد سلیمان و استقلال اظهار داشت: بازی خیلی دشواری برای ما شد زیرا نیمه اول را خیلی خوب کنتارل کردیم و به گل رسیدیم. نیمه دوم را هم خیلی خوب شروع کردیم و در شرایطی که بازی را در کنترل داشتیم روی کاری که تمرین کرده بودیم گل خوردیم.

وی ادامه داد: در ادامه تیم حریف با استفاده از بازیکنان خوبی که روی نیمکت داشت توانست این نتیجه را برگرداند و گل تساوی را بزند. هم می توانستیم ببریم و هم ببازیم اما ما باز هم باید از زحمات بچه ها تشکر کرده و به آنها خسته نباشید بگویم.

سرمربی تیم نفت مسجد سلیمان درباره عملکرد داور عنوان کرد: درباره داوری نمی توان صحبت کرد زیرا کارشناس حضور دارد. آنها می‌توانند صحنه ‌ها را کارشناسی کرده و نظر بدهند.

بیشتر بخوانید:خبر خوبی برای پرسپولیس در راه است؟

253 251

کد خبر 1481085

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین