لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم از دستور کار دولت خارج شد

مهر نوشت: امور اقتصادی و دارایی گفت: لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم به هیئت دولت آمده اما به دلیل همزمانی با بودجه از دستور کار دولت خارج شد.

فرهاد دژپسند درباره سرنوشت لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم اظهار کرد: این لایحه به هیئت دولت آمد اما به دلیل همزمانی با لایحه بودجه ۱۴۰۰ از دستور کار دولت خارج شد.

وی افزود: باید تلاش کنیم تا این موضوع بار دیگر در دستور کار دولت قرار بگیرد.وزیر اقتصاد همچنین درباره آئین نامه مالیات بر کالاهای لوکس که به گفته رئیس سازمان امور مالیاتی در کمیسیون اقتصادی دولت به تصویب رسیده است، گفت: این آئین‌نامه به هیأت دولت آمده و در آینده نزدیک کار تصویب آن انجام می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آئین نامه چه زمانی تصویب خواهد شد، گفت: پیگیر هستیم تا در هفته جاری کار بررسی آن در دولت انجام شود.

۲۲۳۲۲۴

کد خبر 1483653

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین