واکنش سعادتمند به قرارداد 14 میلیاردی وریا غفوری

مهر نوشت: مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در واکنش به عقد قرارداد 14 میلیارد تومانی کاپیتان آبی‌پوشان، گفت: مثل خیلی‌ها در این روزهای حساس قصد حاشیه‌سازی برای استقلال را ندارم.

اتفاقات اخیر در روزهای گذشته استقلال و برخی حواشی ایجاد شده برای این باشگاه بعد از پیروزی این تیم برابر نساجی باعث شد تا در خصوص قرارداد کاپیتان تیم فوتبال استقلال ابهامات و سوالاتی پیش آید.

در این خصوص عنوان شده که باشگاه استقلال درخواست ورود کمیته اخلاق را به قرارداد وریا غفوری کاپیتان آبی پوشان داشته است. ضمن اینکه انتقاداتی هم متوجه احمد سعادتمند مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال شده که قرارداد با غفوری در زمان وی منعقد شده است.

در مورد قرارداد وریا غفوری عنوان شده که وی برای دو سال حدود ۱۴ میلیارد تومان با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرده است.

احمد سعادتمند در این خصوص گفت: از آخرین زمان حضور من در استقلال بیش از ۵-۶ ماه می‌گذرد و اگر ابهامی در خصوص قراردادها وجود داشت بهتر بود از همان ابتدا به آن رسیدگی می‌شد تا پاسخگو باشیم.

وی افزود: استقلال الان در شرایط حساسی قرار دارد. این تیم یک دیدار مهم برای قهرمانی نیم فصل با سپاهان در پیش دارد و هر گونه حاشیه و بحرانی می‌تواند این موقعیت مهم را دچار خلل نماید. من دوست ندارم ابزار دست افرادی شوم که با نام من برای استقلال حاشیه درست کنند.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال تصریح کرد: امروز هر کس ادعا دارد خیرخواه استقلال است باید به آرامش آن کمک کند نه با ایجاد بحران‌های دستی و خود ساخته، زمینه ایجاد حاشیه و از بین رفتن موفقیت‌ها شود.

بیشتر بخوانید: گاف عجیب سی ان ان در خبر درگذشت میناوند و انصاریان/عکس

253 251

کد خبر 1483801

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • JP ۲۱:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    16 8
    با این پول میشه حداقل ۱۴۰۰۰۰ دز واکسن کرونا خرید و جان ۱۴۰۰۰۰نفر را نجات داد
    • IR ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
      8 1
      این پول ها در فوتبال مملکت مرسوم هست. خیلی ها تو این ابعاد قرارداد دارند.
  • IR ۲۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    18 7
    14 میلیارد تومان؟!!! چی خبره در این مملکت؟
  • CA ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۸
    30 3
    هر چه بیشتر پول میگیرن بیشتر طلبکارتر میشن!
  • IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۱۹
    8 1
    در این فشار و تنگناهای شدید اقتصادی خیلی خوبه ورزش کنی و از بابت ورزش کردنت مشهور بشی و پول های افسانه ای به جیب بزنی سفرهای مختلف داخلی و خارجی ببرنت مالیاتم ندی و خودت را در اینستاگرام دلسوز مردم جا بزنی و از این راه محبوبیت کاذب کسب کنی اگرم تیمت در طول سالها هیچ مقامی بدست نیاورد کسی بهت هیچ گونه اعتراضی نکنه و وقتی بازنشسته شدی تازه بری دنبال بازیگری و مجری گری مربیگری
  • IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
    0 0
    دوست داره تمام مشکلی هست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین