در بندی از لایحه بودجه 90، وزارت علوم موظف به تشکیل دانشگاه فنی​و حرفه​ای می​شد تا کلیه آموزشکده​های فنی و حرفه​ای به آن منتقل شود.

به گزارش خبرآنلاین، در این ماده قید شده بود که وزارت علوم بدون ایجاد بار مالی جدید این کار را بکند. اما احمد توکلی معتقد بود که این کار بار مالی زیادی دارد وحتی مطالعه آن نیز صدها میلیون تومان هزینه خواهد داشت.

این نماینده تهران که معتقد بود با این مصوبه کارگر ماهر تبدیل به کارگران یقه سفید لیسانسه می​شود، تاکید کرد: در شرایطی که لیسانس‌ها هم وضعیت مناسبی ندارند، این کار را نکنید و کشور را از کارگران ماهر بی​بهره نکنید.

وی با بیان اینکه اگر قرار است که ایجاد دانشگاه فنی و حرفه ای بدون بار مالی باشد، چرا در برنامه بودجه بر آن تاکید شده است؟، ادامه داد: تنها مطالعات لازم برای بررسی تشکیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای میلیون‌ها تومان هزینه دارد.

اما رئیس مجلس معتقد بود که با توجه به امکانات آموزشی و نیروی کافی انسانی موجود در وزارت آموزش و پرورش، تشکیل دانشگاه فنی و حرفه انجام شدنی است.

با تصویباین بند از لایحه بودجه 90، مقرر شد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف است بدون بار مالی جدید، با استفاده از امکانات و نیروی انسانی موجود دانشگاه فنی و حرفه‌ای را تشکیل دهد و همه دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای کشور را از آموزش و پرورش به این دانشگاه با شرایط یاد شده منتقل کند.

/29

کد خبر 148483

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۳
    0 0
    کجای کاری حاجی؟؟ من با مدرک لیسانس مهندسی برق تو شرکت توزیع برق تهران کار میکنم و حقوقم کمتر از آبدارچی شرکت هست. میتونی این موضوع رو درک کنی؟؟ بخدا اگه بدونی که چقدر زجر آوره..
  • بدون نام IR ۰۳:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۴
    0 0
    چراكلا"اين بنده خداباهمه چيزمخالفه؟
  • بدون نام IR ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۵
    0 0
    وقتی تو کشوری مدرک گراییه و سابقه کار ومهارت هیچ ارزشی نداره مگه جوانا دیونن که کارگر بمونن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین