با اعلام کمیته ملی المپیک، در رشته پینگ‌پنگ به پارالمپیک اعزام نخواهیم‌شد

رییس فدراسیون تنیس روی میز گفت: کمیته ملی المپیک بدلیل کمبود بودجه و شرایط مالی، تنها رشته‌های مدال‌آور را به پارالمپیک اعزام خواهدشد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، مهردادعلی قارداشی رییس فدراسیون تنیس روی میز در ارومیه گفت: طی روزهای آینده تیم‌های ملی آقایان و بانوان بهمراه کادر فنی و روان‌شناس برای مسابقات انتخابی المپیک عازم دوحه قطر خواهندشد.

وی افزود: تلاش فدراسیون حمایت از ورزشکاران در دوران کرونا بوده ضمن اینکه با میزها و راکت‌های داخلی برای همگانی‌تر کردن این رشته تلاش کرده‌ایم با این حال یکی از مشکلاتمان، گرانی راکت‌ها و میزهای حرفه‌ای تنیس‌روی‌میز با توجه به قیمت ارز برای ورزشکاران ملی‌پوش است.

وی ادامه داد: با توجه به برنامه کمیته ملی المپیک، با توجه به نداشتن شانس کسب مدال در پارالمپیک توکیو، اعزامی در رشته تنیس روی میز نخواهیم داشت.

46

کد خبر 1486645

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین