گروسی: تحقیقات درباره برنامه هسته‌ای ایران سالها زمان می‌برد/مذاکرات آتی برجام پیچیده‌تر شده است

ایرنا نوشت: رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به مذاکرات طرف های غربی با تهران در مورد بازگشت آمریکا به برجام اشاره کرد و گفت که چند ماه آینده اوضاع پیچیده می شود.

به گزارش بلومبرگ، گروسی در گفت و گویی به انجام مذاکرات در این زمینه  اشاره کرد و ادامه داد که ماه های آینده پیچیده می شود و آنها باید در سطوح سیاسی بالاتر به صورت رو در رو همدیگر را ملاقات کنند.

وی همچنین در مورد برنامه هسته ای ایران مدعی شد که  تحقیقات بین المللی در مورد فعالیت های هسته ای ایران ممکن است سال ها زمان ببرد.

وی به ادعاهای مطرح شده در مورد کشف اورانیوم در "چندین سایت اعلام نشده" اشاره کرد و  ادامه داد که حتی اگر تهران در خصوص منبع این اورانیوم شفاف سازی کند، کار تحقیقات تیم آژانس در ایران تمام نخواهد شد.

گروسی ادامه داد که در منع گسترش تسلیحات هسته ای هیچ وضعیت نهایی و قطعی وجود ندارد.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی هفته گذشته اعلام کرد که در نتیجه مذاکرات فشرده با ایران مقرر شد که برای حل و فصل مسائل باقی‌مانده در پرونده اتمی نشست‌ فنی در ایران برگزار شود.
وی ابراز امیدواری کرد که نتیجه این مذاکرات رضایت بخش باشد و تا پیش از برگزاری نشست آتی شورای حکام، مسائل حل شود.

گروسی افزود که اعضای شورای حکام از توافق به دست آمده در این زمینه حمایت کرده‌اند.

وی توضیح داد که در صدد است تا گزارش خود درباره ایران را در نشست بعدی در ماه ژوئن (خرداد- تیر ۱۴۰۰) به شورای حکام آژانس ارائه دهد. این امکان به گفته وی وجود دارد که با گفت‌وگو درباره موضوع های مورد نظر یا تحولات سیاسی به وضعیت بهتری با ایران برسیم.

311311

کد خبر 1494170

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۵:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۰
    0 0
    توصعه دیمونا اصلا مورد نگرانی و حتی سوال هم برای شما نیست؟ ولی ایران نه سالها و قرنها برنامه دارید ، این حرف که سالها طول میکشد ولی آشناست ، یک رییس جمهور از آمریکا که سیاه هم‌بود برای داعش و جمع آوری آن میگفت ، تو هم به او می پیوندی مردک سیاسی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین