ورود مسافران نوروزی به قزوین ممنوع است

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین از ممنوعیت ورود مسافران نوروزی به این شهر با انسداد ورودی‌های شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ شیما زرآبادی‌پور، سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین اظهار کرد: در پی تغییر وضعیت کرونایی استان از زرد به نارنجی به واسطه ترددهای نوروزی؛ بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونای استان، از ظهر دوشنبه نهم فروردین‌ماه با انسداد ورودی‌های شهر قزوین از ورود مسافران نوروزی به شهر جلوگیری می شود.

زرآبادی‌پور بیان کرد: این شرایط تا زمان تبدیل شدن وضعیت کرونایی این شهر از نارنجی به زرد ادامه دارد.

او افزود: همچنین شروع محدودیت تردد شبانه در داخل شهر به علت تغییر ساعت رسمی کشور، از ۲۱ به ۲۲ رسید و پایان محدودیت شبانه نیز در ساعت ۳ بامداد اتفاق می‌افتد.

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قزوین از شهروندان خواست تا زمان بهبود وضعیت کرونایی شهر، همکاری لازم را در اجرای این طرح‌ها داشته باشند.

48

کد خبر 1499901

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =