اهداف و برنامه های شرکت توزیع برق استان سمنان اجرایی می شوند

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان در نشست شورای معاونین و مدیران و دیدار عیدانه، بر ارائه خدمات شایسته و مستمر با سرلوحه قرار دادن شعار سال تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان سید محمد موسوی زاده به نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان " تولید، پشتیبانی ها و مانع زدائی ها " اشاره کرد و گفت: کلیه برنامه ها، در راستای تحقق شعار سال و در حوزه ماموریت این شرکت، مبتنی بر اهداف صنعت برق در طی سال جاری اجرایی خواهند شد.

وی با بیان این که در سال گذشته، توفیقات بسیار مناسبی در حوزه اهداف و شاخص های صنعت برق در این شرکت محقق شده اظهار داشت: برای امسال نیز، می باید براساس حرکت برنامه ای، کلیه برنامه ها طرح ریزی، هدف گذاری و اجرایی شوند.

وی با عنوان این که سال جدید، سال گشایش در زمینه های مختلف به ویژه برای این شرکت محسوب می شود اضافه کرد: ایجاد فضای امیدآفرین و نشاط آفرین همراه با تلاش و مجاهدت و ارائه خدمات شایسته به مردم، برآیندهای مثبتی را برای جامعه دربرخواهد داشت.

وی به رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی در خدمات دهی به مشترکان برق تاکید نموده و خاطرنشان کرد: با توجه به وجود ویروس کرونا، در ارائه خدمات به مردم، کارکنان پرتلاش این شرکت، همواره پشتیبان مدافعین سلامت هستند و بدون وقفه و درنگ خدمات لازم به مردم ارائه شده و در این زمینه نیز می بایست با رعایت نکات بهداشتی، خدمات دهی به متقاضیان و مشترکین انجام شود.

وی با اظهار امیدواری مبنی بر این که سال نو، توام با سلامتی و تندرستی برای کلیه همکاران و خانواده های آنان باشد یادآور شد: موضوع ایمنی، مقوله بسیار مهمی است که بایستی در تمامی زمینه ها مدنظر قرار گیرد و این که روزانه ده ها عملیات در سطح شبکه و تاسیسات توزیع برق انجام می گیرد، لازم است در این زمینه، توجه کافی صورت گرفته تا از حوادث احتمالی پیشگیری شود.

کد خبر 1500853

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین